El grup municipal d'ERC a la Paeria de Lleida aposta per una major dinamització comercial a la Zona Alta

Els republicans es van reunir amb diferents comerciants de la zona, amb qui també van tractar temes de seguretat i promoció econòmica
Freixanet, Castro i Biosca amb president Comerciants
photo_camera Freixanet, Castro i Biosca amb el president dels comerciants de la Zona Alta

El grup d’Esquerra Republicana a la Paeria de Lleida es va trobar aquest dimarts el president de l’Associació de Comerciants de la Zona Alta de Lleida, una de les zones comerciants més importants de la ciutat. Freixanet, Castro i Costa van posar de manifest l’aposta clara que cal fer a la ciutat de Lleida pel comerç de proximitat i per la dinamització de zones comercials com la Zona Alta però també com l’Eix Comercial.

És en aquest sentit que els republicans van refermar la necessitat de promocionar les àrees de promoció econòmica urbana, les anomenades APEU, amb aportacions públiques i provades per consolidar el comerç de proximitat al centre de les ciutats. “En el mandat anterior ja es va començar a fer aquesta feina, el Govern actual ha de continuar apostant per aquestes zones de promoció econòmica urbana que aporten recursos i més oportunitats pels comerciants”, ha exposat la portaveu republicana a la Paeria, Jordina Freixanet.

Així mateix, durant la reunió també es va parlar de la necessitat de fer actuacions concretes als barris per millorar la sensació de seguretat. “Vam recollir les demandes en matèria de seguretat i per tal d’estudiar-les i poder presentar les propostes pertinents a la comissió de Seguretat”, ha continuat Freixanet.

La visita a la Zona Alta s’encabeix en les trobades que el grup d’ERC a la Paeria està fent als diferents barris de la ciutat, on visiten comerços, conversen amb els veïns i veïnes i es reuneixen amb entitats.

Comentaris