28.01.2022 |
Territoris.cat

La Fecoll i Arrels reparteixen un centenar de dinars a persones vulnerables

Sota el lema Dia de Reis. Un desig: un àpat i una vida digna per a tothom, aquesta acció solidària també vol ser reivindicativa i sensibilitzar la societat sobre la situació d’aquest col·lectius, visibilitzant la mancança dels drets més bàsics que pateixen
Dinar de carmanyola de la FECOLL i  la Fundació Arrels
Dinar de carmanyola de la FECOLL i la Fundació Arrels
La Fecoll i Arrels reparteixen un centenar de dinars a persones vulnerables

Voluntaris i voluntàries de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) i de la Fundació Arrels - Sant Ignasi van distribuïr en la diada de Reis un centenar de dinars en el Centre Obert que l'entitat té al Centre Històric de Lleida, per atendre les persones sense llar.

Sota el lema Dia de Reis. Un desig: un àpat i una vida digna per a tothom, aquesta acció solidària també vol ser reivindicativa i sensibilitzar la societat sobre la situació d’aquest col·lectius, visibilitzant la mancança dels drets més bàsics que pateixen. Els dinars es van lliurar en bosses per emportar que incloien una carmanyola d’arròs amb vegetals, fruita, dolços nadalencs, una porció de Tortell de Reis, aigua i pa. Els productes els van aportar Tugues, M Serra, Bon Forner i Plusfresc.

Aquesta inciativa se suma a l'esmorzar, organitzat conjuntament amb l'Ajuntament de Lleida, per als usuaris/es del Pla Iglú municipal que va tenir lloc el dia de Sant Esteve. Ferran Perdrix, president de la Fecoll ha manifestat que amb aquestes dues accions hem pogut reinventar el tradicional dinar de Nadal solidari i mantenir la col·laboració amb altres entitats. Potser així, hi contribuïm aportant un gest perquè aquestes festes no siguin tan dures per a les persones més colpejades per la pandèmia.

La Fecoll i Arrels reparteixen un centenar de dinars a persones vulnerables
comentaris