Festival de vehicles clàssics i motos Vespa a Lleida: una trobada per recordar

Un Cap de Setmana Ple d'Activitats Clàssiques i Vintage a Lleida.

El proper cap de setmana del 25 i 26 de novembre, Lleida es convertirà en l'epicentre d'un esdeveniment clàssic sense igual.

Participants del Vespa Club -Foto: Fira de Lleida
photo_camera Participants del Vespa Club -Foto: Fira de Lleida

El Pavelló 4 de la Fira de Lleida acollirà quatre fires simultànies: Lleidantic, Lleida Retro, la Trobada del Disc i la Mini Expo Tren. Aquesta celebració multifacètica atraurà un gran públic, des d'amants dels objectes antics fins als aficionats a la música i el modelisme ferroviari​​​​.

Concentració de motos Vespa i Lambretta

El diumenge 26, a partir de les 10.30 h, es realitzarà una destacada concentració motera, amb l'exhibició de motos Vespa i Lambretta. Aquesta mostra inclourà models històrics, com una Vespa 125 N de 1954, i estarà organitzada pel Vespa Club Lleida. El club, fundat originalment als anys 50, es dedica a reviure l'afició pels escúters Vespa, comptant amb uns 80 membres actius​​​​.

Activitats del Vespa Club - Foto: Fira de Lleida

El Vespa Club Lleida: passat, present i futur

El Vespa Club Lleida, amb un passat ric i vibrant, manté la passió pels escúters Vespa viu. Des de la seva refundació el 2004, el club ha participat en diverses sortides i concentracions, tant a nivell local com

internacional. Amb activitats que van des de viatges curts fins a la participació en esdeveniments d'importància com l'EuroVespa, el club és un pilar en la comunitat vespista​​.

Exhibició de vehicles clàssics i antics

A part de la concentració de motos, Lleida Retro destacarà una àmplia gamma de vehicles clàssics i antics, incloent cotxes, tractors i camions. Els visitants podran gaudir d'una immersió en el passat del transport i la maquinària. Aquesta secció serà una de les més esperades de la trobada, oferint als entusiastes del motor una oportunitat única per admirar peces de col·lecció en un sol lloc​​.

Una Varietat d'expositors i activitats

El festival no només serà una celebració de vehicles, sinó també un espai per a col·leccionistes i aficionats a diverses disciplines. Els expositors presentaran articles que van des de ceràmica, vidre, escultura, llibres, joieria, mobles, fins a numismàtica i orfebreria. Així mateix, es comptarà amb la presència de clubs i associacions relacionats amb la restauració de motos i el maquetisme ferroviari​​.

Horaris i accessibilitat

El saló obrirà les seves portes els dies 25 i 26 de novembre amb un horari de 10.30 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h. Aquest esdeveniment és una oportunitat excel·lent per a tots els que valorin la història i la cultura dels vehicles clàssics, així com per a aquells que cerquen una experiència única i enriquidora a Lleida.

Podeu consultar la pàgina Web de Lleida Antic per a més informació.

Comentaris