Del 29 de setembre al 2 d'octubre

La Fira de Sant Miquel i Eurofruit de Lleida, amb el 85% d'ocupació contractada

L'exposició de tractors, que té caràcter biennal, ocuparà 2.000 metres quadrats

Edició del 2021 de Fira de Sant Miquel de Lleida. Fotografia: Anna Berga.
photo_camera Edició del 2021 de Fira de Sant Miquel de Lleida. Fotografia: Anna Berga.

Del 29 de setembre al 2 d'octubre, la Fira Agrària de Sant Miquel i el saló Eurofruit tornarà a desplegar-se al recinte firal de Lleida. A hores d'ara, ja ha assolit el 85% d'ocupació de la superfície d'exposició (64.000 m2), a falta de dos mesos per a la seva celebració.

Segons els organitzadors, "el ritme de contractació d'espais expositius és força bo, especialment aquest mes de juliol", a més de considerar que la convocatòria d'ajudes per a la renovació de la maquinària agrícola aquest 2022.

L'exposició de tractors, que té caràcter biennal, ocuparà un total de 2.000 metres quadrats

Entre les novetats d’enguany, destaca la celebració del primer Congrés BIT, el certamen de referència en Bioeconomia, Innovació i Tecnologia de Catalunya, que inclourà també una zona expositiva, al Pavelló 4 de Fira de Lleida, amb diverses empreses del sector de la bioeconomia. En el mateix pavelló també hi haurà l'Àrea 5G de Ponent, que albergarà presentacions de projectes d'aquest àmbit, empreses emergents i entitats i institucions que promouen tecnologies innovadores.

La 68a Fira Agrària de Sant Miquel i la 37a Eurofruit acolliran un gran nombre d'expositors d'arreu de Catalunya, de la resta de l'Estat espanyol i d'altres països europeus. El programa d'activitats paral·leles inclourà jornades tècniques, conferències, presentacions, demostracions de drons en l'àmbit de l'agricultura de precisió i reunions professionals, entre altres.

El certamen oferirà una àmplia i variada exposició centrada en el món agrari

Quant als sectors, Sant Miquel i Eurofruit exhibiran una exposició centrada en la maquinària agrícola, l'agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l'agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, l'automoció, els serveis financers i les assegurances.

Comentaris