30.11.2022 |

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Lleida tornarà del 14 al 16 de maig

Lleida Ocasió es portarà a terme als pavellons 3 i 4 i a la zona exterior del recinte de Fira de Lleida amb una variada exposició de turismes
Arxiu de la fira Lleida Ocasió ©J.Gómez
Arxiu de la fira Lleida Ocasió ©J.Gómez
La Fira del Vehicle d’Ocasió de Lleida tornarà del 14 al 16 de maig

La vint-i-quatrena edició de Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d'Ocasió de Lleida) tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de maig, després que Fira de Lleida i els representants del sector hagin consensuat la voluntat de portar-la a terme durant aquestes dates. La celebració de la fira, prevista inicialment per als dies 29, 30 i 31 de gener i posteriorment per al mes de març, i ajornada les dues vegades per la pandèmia, es farà finalment el mes de maig sempre que les autoritats sanitàries ho permetin.

El certamen presenta el dia d'avui una ocupació del 100%, amb una trentena d'expositors, fruit de l'interès de les empreses per portar a terme la principal fira del sector, i que ara mateix es considera un instrument especialment útil per contribuir a reactivar l'activitat comercial, alentida en aquest llarg període de pandèmia

Arxiu de la fira Lleida Ocasió ©J.GómezOriol Oró, director general de Fira de Lleida, remarca que el saló s'ha convertit en el referent del sector a Lleida, tot i que també amb una bona capacitat d'atracció i d'influència en les províncies veïnes.

Lleida Ocasió es portarà a terme als pavellons 3 i 4 i a la zona exterior del recinte de Fira de Lleida amb una variada exposició de turismes, 4×4, vehicles industrials i autocaravanes, a més d'equipaments i recanvis per a vehicles. L'entrada a la fira és gratuïta.

En la darrera edició de Lleida Ocasió es van vendre més de 140 vehicles de tota mena. El saló va acollir 30 expositors i prop de 600 vehicles. Els sondejos fets en aquella edició van indicar que els expositors van assolir un alt nivell de satisfacció.

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Lleida tornarà del 14 al 16 de maig
comentaris