30.11.2021 |

FormaOcupa obre digitalment amb 75 empreses i entitats de formació i ocupació

Els visitants del saló lleidatà hi trobaran 65 ofertes laborals d’empreses, a més de les propostes del Servei d’Intermediació Laboral de l’IMO i del SOC

 

FormaOcupa, certamen digital de @FiradeLleida
El certamen obre en línia de dimecres a divendres.
FormaOcupa obre digitalment amb 75 empreses i entitats de formació i ocupació

El saló digital FormaOcupa ha obert virtualment aquest dimecres les seves portes per orientar acadèmicament a tots aquells qui ho sol·licitin. El certamen obre amb la presència de 75 empreses de formació i ocupació i 65 ofertes laborals d’empreses, a més de les propostes del Servei d’Intermediació Laboral de l’Institut Municipal d’Ocupació de Lleida (IMO) i del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

El Saló de la Formació i Ocupació de Lleida, iniciativa impulsada per l’IMO, oferirà així, fins divendres, diverses xerrades i cites virtuals amb entitats i empreses a fi de trobar l’orientació acadèmica adient per triar estudis en centres docents sobre formació professional, graus universitaris, màsters i postgraus, formació ocupacional i continuada, oportunitats laborals i emprenedoria.

Per participar en el certamen cal estar inscrit al web www.formaocupa.com. En aquest web, els usuaris trobaran els espais online de les entitats, la citada possibilitat de concertar una trobada virtual i les empreses on poden contactar, així com els contactes dels responsables per enviar el currículum en resposta a una oferta laboral.

Igualment, els inscrits podran rebre assessorament i orientació per emprendre un negoci a càrrec de GlobaLleida, mentre que Reempresa (un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya) ofereix  69 oportunitats a Lleida per tot aquell que vulgui reemprendre un negoci.

Ofertes laborals molt variades

Entre les ofertes laborals que els visitants virtuals trobaran a FormaOcupa destaquen les 4 places de professor d’anglès ofertades per Mr. English; les 5 de personal d’administració, infermeria, manipulació i repartiment d’Inserta empleo Fundación Once; les 6 d’agricultura, au-pair i enologia de Sabática; les 5 de project managersoftware developer java i net, microinformàtica i backoffice del Grup Saltó, o les 4 de personal d’electricitat i frigorista de Helpoint Services.

Igualment, podran accedir a les 3 ofertes de personal d’administració i d’operaris de Sustainable Agro Solutions, les 16 de personal comercial, de coordinació, enginyeria, professionals per a centres residencials i d’atenció sociosanitària de l’Associació Alba; les 2 de personal de riscos laborals i comercial de Salut i treball, les 24 de personal de direcció d’obra, oficina tècnica, topografia, enginyeria i edificació de l’Associació de Sobreestants, a més de les ofertes del Servei d’Intermediació Laboral de l’IMO i el SOC.

Una de les novetats destacades d'enguany és que FormaOcupa és oberta a totes les persones que necessitin orientació i formació laboral, de qualsevol edat, i que a més ha donat entrada a totes les empreses i entitats de referència en l’àmbit de la formació i ocupació de la ciutat

Els 4 eixos de FamaOcupa són l’Orientació (assessorament per orientar el futur acadèmic o professional), la Formació (FP, graus, màsters i postgraus, formació ocupacional i continuada, idiomes, cursos), les Oportunitats Laborals (empreses amb ofertes de feina) i les Oportunitats de Negoci i Emprenedoria (assessorament per emprendre i trobar oportunitats de negoci).

FamaOcupa està organitzat per la Fira de Lleida, l’Institut Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Lleida (IMO) i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de GLOBALleida.

Els estudis superiors presents al FormaOcupa

El món universitari té també un paper destacat al saló FormaOcupa gràcies a la presència virtual de diversos centres que presenten la seva oferta formativa de graus universitaris, màsters i postgraus.

La Universitat de Lleida és present al saló amb el seu ampli ventall de programes educatius, convidant a més als interessats a la jornada de portes obertes que celebrarà el 15 de maig.

El capítol d’estudis superiors i graus especialitzats que es poden fer 100% en línia també hi són presents, així com els centres especialitzats en ensenyaments artístics, animació, salut i esports, conservació cultural i direcció turística

En aquests àmbits hi ha la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya (ESDAP), l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya (ESCRBCC), l’Escola Universitària de la Salut i l'Esport Terres de l’Ebre (EUSES), FX Animation Barcelona (Formació en Animació i Cinema), UManresa o l’Escola de Direcció Turística & Hotelera Internacional Vatel Andorra.

FormaOcupa obre digitalment amb 75 empreses i entitats de formació i ocupació
comentaris