La Fundació Arrels rep 9.000 euros recollits pel Xup Xup Solidari

Aquesta acció amb finalitats benèfiques a favor de la Fundació Arrels Sant Ignasi es va endegar en format de sopar solidari fa dotze anys i, i en les dues darreres edicions s'ha reconvertit en venda de lots de productes, a conseqüència de les restriccions sanitàries i preventives

Rosa Majoral, i membres de les societats gastronómiques de Lleida
photo_camera Rosa Majoral, i membres de les societats gastronómiques de Lleida
Representants de les societats gastronòmiques de Lleida, Amics del Bacallà, Cauet del Segrià, GastroBacus, Lo Tall i Sogall, i de  l’Escola d’Hoteleria i Turisme (ESCHOTUR Lleida), van lliurar el passat dimart a la Fundació Arrels Sant Ignasi, els 9.000 euros que es van recaptar en l'edició 2021 del Xup Xup Solidari. Va recollir la donació la directora de la fundació lleidatana, Rosa Majoral.

El Xup Xup solidari va distribuir tres-cents lots, que es van vendre al preu de trenta euros, i que incloïen un panettone artesà elaborat pels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, i es completava amb torró i mel Alemany; cafè Batalla; embotit de Bon Àrea de Guissona; una porció de formatge de la marca Cadí; una ampolla de vi dels cellers Castillo de Monesma, Lagravera o Raimat; macedònia i préssec en almívar de Fruits de Ponent; oli de Juncosa de Les Garrigues; dues cerveses Magna de Mahou San Miguel; així com altres productes facilitats per Plusfresc, Como Pomona, Lloguers Sarri, Missatges, Sanui Fruits i la Torxa, que també han col·laborat en aquesta edició. 

Presentació del lots del Xup Xup Solidari del 2021 ©JosepAPérezAquesta acció amb finalitats benèfiques a favor de la Fundació Arrels Sant Ignasi es va endegar en format de sopar solidari fa dotze anys i, en aquesta edició 2021 a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’ha celebrat com al 2020 quan es va reconvertir la iniciativa en una venda de tres-cents lots solidaris. D'aquesta manera es podia mantenir la col·laboració amb l’esmentada fundació, centrada a atendre les necessitats individuals de persones amb problemàtica d’exclusió social. Àngel Pedra, portaveu de les societats gastronòmiques que impulsen l’activitat ha reiterat l’agraïment a totes les empreses col·laboradores del tradicional sopar per mantenir les seves aportacions de producte per aquest lot solidari.

Comentaris