El Xup Xup solidari va distribuir tres-cents lots, que es van vendre al preu de trenta euros, i que incloïen un panettone artesà elaborat pels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, i es completava amb torró i mel Alemany; cafè Batalla; embotit de Bon Àrea de Guissona; una porció de formatge de la marca Cadí; una ampolla de vi dels cellers Castillo de Monesma, Lagravera o Raimat; macedònia i préssec en almívar de Fruits de Ponent; oli de Juncosa de Les Garrigues; dues cerveses Magna de Mahou San Miguel; així com altres productes facilitats per Plusfresc, Como Pomona, Lloguers Sarri, Missatges, Sanui Fruits i la Torxa, que també han col·laborat en aquesta edició.
Aquesta acció amb finalitats benèfiques a favor de la Fundació Arrels Sant Ignasi es va endegar en format de sopar solidari fa dotze anys i, en aquesta edició 2021 a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’ha celebrat com al 2020 quan es va reconvertir la iniciativa en una venda de tres-cents lots solidaris. D'aquesta manera es podia mantenir la col·laboració amb l’esmentada fundació, centrada a atendre les necessitats individuals de persones amb problemàtica d’exclusió social. Àngel Pedra, portaveu de les societats gastronòmiques que impulsen l’activitat ha reiterat l’agraïment a totes les empreses col·laboradores del tradicional sopar per mantenir les seves aportacions de producte per aquest lot solidari.