S'inicia un projecte per empoderar les persones amb discapacitat intel·lectual

La fundació Aspros, amb el projecte Aspros Concilia, impulsa activitats liderades per persones amb discapacitat intel·lectual promoure el respecte i la diversitat a Lleida
Una de les activitats d'_Aspros Concilia_ a Ciutat Campus
photo_camera Una de les activitats d'Aspros Concilia_ a Ciutat Campus

La Fundació Aspros, dedicada a promoure la inclusió i la igualtat d'oportunitats des de 1962, ha engegat el projecte Aspros Concilia, una iniciativa innovadora per donar veu i poder a les persones amb discapacitat intel·lectual, alhora que facilita la conciliació familiar del seu personal.

En aquest programa, els fills i filles dels professionals de l'entitat gaudeixen d'activitats d'oci i lleure durant els dies de descans escolar a Lleida. El que fa diferent Aspros Concilia rau en el seu enfocament inclusiu: les activitats tenen lloc al centre ocupacional Ciutat Campus, amb la participació activa de persones amb discapacitat intel·lectual, que dinamitzen les activitats juntament amb els monitors.

Els infants participants han viscut experiències úniques, com una expedició a la lluna amb activitats sensorials, un escape room, sessions de ioga i música, compartides amb les persones ateses per la Fundació.

Amb Aspros Concilia, la Fundació Aspros contribueix a l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible 10 (reducció de desigualtats), fomentant el respecte a la diversitat i combatent els estereotips i prejudicis. Aquesta iniciativa educativa busca sensibilitzar els infants i erradicar futures actituds discriminatòries.

La Fundació Aspros, compromesa amb la inclusió i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, continua treballant per assolir la igualtat d'oportunitats i l'acceptació plena d'aquest col·lectiu a la societat. Amb més de 650 persones ateses en diferents àmbits, la seva tasca és fonamental per avançar cap a una societat més justa i igualitària.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement