Jesús Gimena del restaurant l'Espurna s'incorpora al projecte gastronòmic de Turisme Lleida

En la campanya hi participen disset restaurants que posen en comú una oferta de menús gastronòmics per donar valor al producte local, de proximitat, amb Denominació d’Origen de Lleida i amb vins també de Lleida
Paco Cerdà i Jesús Gimena conversen a l'Espurna @PaeriaLleida
photo_camera Paco Cerdà i Jesús Gimena conversen a l'Espurna @PaeriaLleida

El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, va visitar el passat dimarts el restaurant del xef lleidatà, Jesús Gimena l’Espurna, un nou projecte gastronòmic que s'incorpora a la campanya de divulgació que impulsa la Paeria de Lleida des de la tardor de l’any 2020. Cerdà va conversar amb el jove cuiner Jesús Gimena, qui l'hi va explicar el concepte que vol expressar des de l’Espurna, una cuina d'autor amb una clara singularitat lleidatana. Gimena i el seu equip volen que el seu projecte respiri sostenibilitat  consumint productes de l'horta i de temporada.

En la campanya hi participen disset restaurants que posen en comú una oferta de menús gastronòmics per donar valor al producte local, de proximitat, amb Denominació d’Origen de Lleida i amb vins també de Lleida

El xef de l'Espurna Jesús Gimena ©L'Espurna
El xef de l'Espurna Jesús Gimena ©L'Espurna

Els restaurants adherits ofereixen dues tipologies de menús: Caragolada a Lleida, que inclou els caragols i se centra en la cuina de carns, peixos i verdures a la brasa, a la graella o altres formes de cocció pròpies de la cuina més tradicional. Cuines de Lleida, elaborats amb productes de proximitat amb qualsevol estil o tècnica de cuina, tradicional o de nova creació.

Aquests menús s'ofereixen a un preu tancat, segons la proposta de cadascun dels restaurants participants, i es poden consultar en la secció de gastronomia del  web de Turisme de Lleida

La campanya està oberta a tots els establiments de restauració de la ciutat que ofereixin cuina tradicional i local i es vulguin a adherir gratuïtament a aquesta campanya amb menús gastronòmics. Turisme de Lleida s’encarrega de fer-ne difusió a través de la seva web i a través de les seves xarxes socials que sumen més de 190.000 seguidors.

Els restaurants interessants només han de sol·licitar-ho a través del correu electrònic [email protected] o trucant 973-700319 on se’ls amplia la informació i se’ls facilitarà una fitxa que cal reomplir detallant la proposta gastronòmica.

Comentaris