El Jovent Republicà torna a penjar una estelada gegant a la Seu Vella per rebutjar el 12-O

Fa 13 anys que l'organització juvenil fa aquesta tradicional desplegada per reivindicar la independència

dimarts, 12 octubre 2021 17:22
Cedida pel Jovent Republicà
Pla obert on es pot veure la desplegada de l'estelada gegant per part de membres del Jovent Republicà a la Seu Vella de Lleida amb motiu del 12-O, el 12 d'octubre de 2021. (Vertical)
photo_camera La desplegada de l'estelada gegant per part de membres del Jovent Republicà a la Seu Vella de Lleida amb motiu del 12-O - Foto: cedida pel Jovent Republicà

Una trentena de membres del Jovent Republicà de Ponent van participar aquest dimarts en la tradicional desplegada d'una estelada gegant del Baluard de la Reina, a la Seu Vella de Lleida. La bandera es va poder veure onejar al capdamunt de la ciutat de Lleida i amb aquesta acció, l'organització juvenil d'ERC volia posar de manifest el rebuig a la celebració del 12-O i també reivindicar el dret i la necessitat de la independència de Catalunya. Des de l'organització també van remarcar la necessitat que aquesta diada es converteixi en una reivindicació a favor de tots els pobles oprimits de Sud-Amèrica i van reclamar una "onada de fraternitat" cap a nacions sense Estat com Galícia, Euskal Herria o el Sàhara Occidental.

Comentaris