L’Associació Cultural Promethea ja disposa de taller al Centre Històric de Lleida

La Paeria de Lleida els ha lliurat les claus del soterrani del Mercat del Pla

L'Associació Promethea reb les claus del Mercat del Pla. Fotografia: Javi Martín.
photo_camera L'Associació Promethea reb les claus del Mercat del Pla. Fotografia: Javi Martín.

La setmana passada l'equip de la Paeria va lliurar lliurat les claus del local situat al soterrani del Mercat del Pla a l’Associació d'Artistes Promethea, impulsada per sis estudiants de l’Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol.

Amb aquesta cessió es vol afavorir la creació i l’impuls al talent jove, fomentar l’associacionisme juvenil i fer del Centre Històric un barri amb activitat cultural

Promethea és una entitat sense ànim de lucre, creada a Lleida al 2018, amb l’objectiu d’esdevenir una plataforma de creació i trobada per a les persones artistes de la ciutat, realitzant diversitat d’activitats gratuïtes i obertes a la ciutat.

Des de la seva creació, Promethea ha estat una entitat molt vinculada al Departament de Joventut, col·laborant en moltes accions i actualment encara té la seva seu social al servei de l’Hotel d’Entitats Juvenils.

Aquesta cessió per part de l’Ajuntament de Lleida respon al doble objectiu de donar suport a les entitats sense ànim de lucre per a desenvolupar projectes que fomentin la participació ciutadana i enforteixin el teixit associatiu de la ciutat, i, alhora, donar resposta a la necessitat manifesta d’aquesta entitat de disposar d’un local on desenvolupar tota la seva activitat.

Aquesta cessió contribuirà a la millorar el Centre Històric, atès que l’objectiu és que aquest espai esdevingui un centre de dinamització cultural, creativa i artística, tant al barri com a la ciutat

Comentaris