Del 28 de setembre al 2 d'octubre

Kelly Isaiah obre la FM de Tardor i apel·la a fer comunitat amb els "que diem que no són d'aquí"

La música, la cultura popular i l'enginy de les entitats, protagonitzen les més de 60 activitats previstes

Kelly Isaiah obre la Festa Major de Tardor de Lleida. Fotografia: Mario Gascón.
photo_camera Kelly Isaiah obre la Festa Major de Tardor de Lleida. Fotografia: Mario Gascón.

Kelly Isaiah, líder de la banda reggae Koers, va ser l'encarregat de fer de pregoner de les Festes de la Tardor de Lleida 2022.

Una cita popular que recupera la normalitat i que es desenvoluparà fins el diumenge 2 d'octubre en diversos escenaris lleidatans

El cantant dedicà la seva intervenció a explicar la seva història vital, a detallar qui és, com va arribar a Lleida, i a recordar totes les persones que l'han acompanyat. També llançà un sentit missatge als lleidatans i lleidatanes: "Sé que s’esperava de mi parlar sobre la Seu Vella, el nostre prestigiós Carrer Major i les coses boniques que tenim en aquesta ciutat, però família, el que fa una ciutat no és el monument, sinó les persones. Tot el que tenim mola molt, però, sempre seran objectes especials, i, en canvi, nosaltres, el que som i el que fem passarà a la història."

Si tan sols poguéssim donar una oportunitat a la gent que diem que no són d’aquí, ens sorprendríem molt de quant impacte podríem arribar a causar en la vida d’aquestes persones, com heu fet amb mi. L’empatia és el camí, és el fort de qualsevol comunitat, és el fort d’aquesta comunitat i cal explotar-la més i més. Cal abraçar a persones que no coneixem perquè així deixaran de ser desconegudes. Ens podem separar de les persones que han estat importants per nosaltres, però no podrem mai oblidar l’impacte que han causat sobre nosaltres”, continuava el cantant.

Per finalitzar el seu pregó, el Kelly Isaiah ha destacat que “aquesta ciutat és màgica. No sé si és perquè és meva, però sí que sé que després de viatjar per tot arreu per fer música, tornar a Lleida és tornar a casa. Tornar a Lleida és tenir la pau que no he aconseguit enlloc”. 

El Sr. Postu ha presentat l'acte del pregó, que ha tingut lloc a l'escenari dels concerts  situat a l'Avinguda Rovira Roure

Comentaris