23.05.2022 |

L’IMO contracta 40 joves gràcies al programa Casa d’Oficis Treball als Barris

El contracte laboral durarà sis mesos, durant els quals es faran tasques de manteniment, reparació i rehabilitació d’instal·lacions municipals a Mariola, Centre Històric i Noguerola

IMO2
L’IMO contracta 40 joves gràcies al programa Casa d’Oficis Treball als Barris

L’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí de Lleida ha contractat els 40 alumnes treballadors del programa Casa d’Oficis Treball als Barris per un període de 6 mesos.

Es tracta de joves dels barris de la Mariola, Centre Històric, Portal Santa Magdalena i Noguerola, d’entre 16 i 29 anys

Durant quatre mesos, els participants d'aquest programa han aprés diversos oficis mitjançant les pràctiques de taller i també la formació teòrica de l’ofici. A partir d’ara, i fins al 29 d’octubre, posaran en pràctica els coneixements adquirits a l’estada de la Casa d'Oficis.

A la Casa d’Oficis es promou l’aprenentatge de professions tradicionals, com la de fusteria, paleta, soldadura i pintura, combinat amb les tècniques més actuals. L’itinerari formatiu permet conèixer cada un dels oficis i adquirir competències per inserir-se al món laboral amb les màximes garanties possibles.

En molts casos, aquest és el seu primer contracte laboral i la primera experiència en el mercat de treball.

Les actuacions previstes a realitzar durant el contracte laboral són el manteniment, la reparació i la rehabilitació d’instal·lacions municipals dels barris que formen part del Pla de Barris.

L’IMO contracta 40 joves gràcies al programa Casa d’Oficis Treball als Barris
comentaris