Del 23 al 25 de setembre

L’Obert del Centre Històric convida a redescobrir el cor de la ciutat de Lleida

Una setantena d'activitats contribuiran a impulsar la vida del barri i els seus comerços i equipaments

Obert Centre Històric. Imatge: Ajuntament de Lleida.
photo_camera Obert Centre Històric. Imatge: Ajuntament de Lleida.

El barri del Centre Històric acollirà la tretzena edició de l’Obert, la festa major que vol revitalitzar la seva vida i activitat cultural, cívica i associativa.

Tindrà lloc del 23 i el 25 de setembre de la mà d'una setantena d’activitats culturals i festives

Entre aquestes, es podrà gaudir de portes obertes d'entitats i museus, visites guiades, la festa major de l’Ereta, les Noces Reials de Peronella d’Aragó i Ramon Berenguer IV, el festival rumbero-festa carrinclona, jocs infantils al carrer, l’animació musical de l’Obert Fest a la plaça del Dipòsit, la desfilada de vehicles històrics o la final del Concurs de Bandes Emergents a la Casa de la Música.

Un programa amplíssim i divers que possible gràcies a la implicació de les entitats i institucions del barri, del seu comerç, dels establiments d’hostaleria on s’inclou, i també dels de l’oci nocturn.

Crec que és un bon moment també per recordar als lleidatans i lleidatanes que no ho fan habitualment que han de conèixer el Centre Històric, trepitjar-lo, i no només visitar els seus monuments, sinó viure el color, el batec i la sensibilitat que inclou més enllà dels tòpics. Aquest és un barri amb batec, que té cor, però que evidentment necessita impulsos i suports per part d’entitats i institucions com la Paeria.”, ha explicat l’alcalde Pueyo.

L'Obert s’inaugurarà el divendres 23 de setembre de les 18.00 hores a la plaça Cervantes.

Comentaris