Albert Esteve rep la Medalla de l'Orde del Mèrit Civil, per la seva labor en primera línia contra la pandèmia

El reconeixement de la Casa Reial té per objecte premiar els mèrits de caràcter civil, adquirits pel personal dependent d'alguna de les administracions públiques o per persones alienes a l'Administració, que prestin o hagin prestat serveis rellevants a l'Estat
El Rei Felip VI lliura la Medalla de l'Orde del Mèrit Civil a Albert Esteve @CasaReial
photo_camera El Rei Felip VI lliura la Medalla de l'Orde del Mèrit Civil a Albert Esteve @CasaReial

El director de l'empresa de logística lleidatana Robles, Albert Esteve Robles va rebre aquest divendres la Medalla de l'Orde del Mèrit Civil, que l'hi va imposar el Rei Felip VI en el decurs d'un acte que es va celebrar al Palau Reial de Madrid. Enguany la Casa Reial ha volgut fer un reconeixement als sectors econòmics i socials que han estat en primera línia, a ple rendiment, oferint el seu treball i esforç als ciutadans, durant l'estat d'alarma. Una constatació del compromís personal i la contribució social de vint-i-quatre empresaris i treballadors. 

El Rei Felip VI amb els guardonats amb la Medalla de l'Orde del Mèrit Civil @CasaReialAlbert Esteve Robles, és el director de la companyia logística lleidatana Transports Robles, una empresa familiar amb mig segle de trajectòria, especialitzada en mercaderia refrigerada. La seva flota es va posar al servei del Banc d'Aliments, durant la pandèmia, per tal de fer arribar els articles als diferents punts de distribució. Duran l'estat d'alarma i el període de pandèmia, Esteve va ampliar el nombre de treballadors i els vehicles per garantir el subministrament als supermercats d'un gran nombre de poblacions de Catalunya. També s'ha reconegut a Albert Esteve les nombroses decisions que va haver de prendre en els dos darrers anys per mantenir el progrés de la plantilla de la companyia.

L'any 2015 la Paeria de Lleida va atorgar a Transports Robles el reconeixement com a empresa solidària pel seu projecte d’acció social amb el banc d’aliments de Lleida

 

Medalla de l'Orde del Mèrit Civil

El reconeixement de la Casa Reial té per objecte premiar els mèrits de caràcter civil, adquirits pel personal dependent d'alguna de les administracions públiques o per persones alienes a l'Administració, que prestin o hagin prestat serveis rellevants a l'Estat, amb treballs extraordinaris, profitoses iniciatives, o amb constància exemplar en el compliment dels seus deures.  

Albert Esteve amb un dels seus treballadors @Robles

Certificació Ecostars

Transports Robles va rebre la certificació mediambiental europeaEcostars” el juiol del 2015 amb la màxima puntuació, 5 estrelles, per la qul cosa es va converti en la primera empresa de Catalunya a aconseguir aquesta certificació i una de les primeres d’Espanya en fer-ho amb la màxima puntuació.

Els objectius d’aquest programa són, la reducció de l’impacte mediambiental del transport per carretera així com del consum de combustibles fòssils, reduir els costos associats a aquests consums d’energia de les empreses certificades i aconseguir una evolució sectorial cap a estàndards de qualitat en gestió, operacions i mitjans tecnològics.

  

Comentaris
Més a Lleida
Entering on the requested page Skip advertisement