L'espectacle 'Kissu' del Centre de Titelles de Lleida arriba a Xile

Participarà en el Festival FAMFEST, que acull Santiago de Xile del 8 al 23 d’octubre

L’espectacle 'Kissu' del Centre de Titelles de Lleida. Fotografia: Centre de Titelles de Lleida.
photo_camera L’espectacle 'Kissu' del Centre de Titelles de Lleida. Fotografia: Centre de Titelles de Lleida.

La creativitat ponentina no coneix fronteres. Un nou exemple d'aquesta afirmació ho testimonia la participació del Centre de Titelles de Lleida en la 15a edició del Festival FAMFESTIVAL.

Una cita que gira a l'entorn del teatre infantil i que es desenvolupa en diversos espais de Santiago de Xile

Oriol Ferre i Elisabet Vallvé, integrants de l'equip del Centre lleidatà, hi actuaran els dies 20, 22 (en doble sessió) i el 23 d’octubre donant vida a l'espectacle 'Kissu'. Estrenat l’any 2014, ha estat presentat en programacions i festivals tant catalans com nacionals i ha viatjat a Andorra i Suïssa. En aquest recorregut, el Jurat Infantil del XXVII Festival Internacional de Titelles d’Alacant (Festitíteres Alicante), li va atorgar el premi al millor espectacle del Festival.

Val a dir que dues d’aquestes sessions teatrals de 'Kissu' comptaran amb traducció a la llengua de signes xilena, fent així l’espectacle inclusiu. D’altra banda, l’actuació del 23 d’octubre es materialitzarà a La Lampa, un barri perifèric de la ciutat amb població en risc d’exclusió social.

A més, participaran en les jornades professionals 'Expoescena', un espai per a la reflexió d’agents, artistes i programadors mitjançant un punt de trobada que obrirà espais per discutir idees i trobar punts de connexió en comú.

En aquest espai presentaran la Fira de Titelles de Lleida, per tal d’obrir portes de treball en xarxa per a professionals de Sud Amèrica

Aquesta és la primera vegada que el Centre de Titelles viatja a Sud Amèrica i espera que el viatge es converteixi en un punt de partida que li permeti exportar les seves produccions cap a aquell continent i ampliar la llista de països on hi ha desplaçat les seves produccions.

Comentaris