L'esperit de l'Aplec del Caragol omple 142 aparadors lleidatans

Penons, uniformes, mocadors i barrets d'una setantena de colles ocupen els espais d'exposició de botigues i comerços lleidatans per reivindicar i reviure la festa

L'Aplec del Caragol en un dels seus moments clau, el Caragolasso. Fotografia: FECOLL.
photo_camera L'Aplec del Caragol en un dels seus moments clau, el Caragolasso. Fotografia: FECOLL.

La trobada gastronòmica per excel·lència de Lleida, l'Aplec del Caragol, es tornarà a veure ajornada per segon any consecutiu degut a la situació sanitària general.

No obstant això, i gràcies a l'esforç de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol (FECOLL) ha engegat aquesta setmana una campanya que vol seguir compartint i fent fort l'esperit aplequer amb les seves colles i la ciutat.

Es tracta de 'L'Aplec als aparadors', que des d'ahir dilluns 17 de maig i fins l'1 de juny, ornamentarà un total de 142 establiments lleidatans amb l'uniforme de 71 colles.

Aplec als aparadors

La iniciativa compta amb el suport de la Federació de Comerç de Lleida (FECOM), i dóna el tret de sortida del concurs 'Passaport comerç de Lleida', un joc de descoberta de colles i establiments adherits a la campanya.

Tots els participants podran jugar-hi fins l'1 de juny, i qui més encerts tingui més possibilitats tindrà de guanyar els obsequis de San Miguel, Raimat, Schweppes, Yzaguirre, Bgrup, Cafès Batalla, Caragols Almacelles, Elixirs de Ponent, Gelats Glas, Licors portet, Oli El Soleràs i del restaurant Racó del Caragol-Espai Fecoll.

Els participants del concurs han de presentar el passaport a la seu de la FECOLL (C/ Obradors 2. Lleida), la botigueta de l'Aplec (21, 22 i 23 de maig, davant de la Catedral Nova) o via e-mail a [email protected]

L'ànima de l'Aplec vol contribuir a dinamitzar el mes de maig a Lleida, tot redescobrint els establiments de l'Eix Comercial, Centre Històric, Zona Alta, Balàfia, Pardinyes, Democràcia-Remolis, Cappont, la Bordeta i els Magraners.

Comentaris
Més a Lleida
Entering on the requested page Skip advertisement