3 de desembre

Lleida estrenarà el curtmetratge 'MOMO, El vol del núvol' sobre dones i salut mental

Un projecte impulsat juntament per la Coordinadora d'Entitats de Salut Mental i Addiccions de les Terres de Lleida i el Club Social Pallars

MOMO – El vol del núvol
photo_camera MOMO – El vol del núvol

El pròxim divendres 3 de desembre, a les 19.00 hores, tindrà lloc la presentació del curtmetratge 'MOMO, El vol del núvol' a la seu de CaixaForum Lleida.

El seu objectiu és sensibilitzar i trencar els estigmes vers la salut mental de les dones amb històries reals

Les protagonistes del relat són la Contxi Garcia de Marina, membre de la junta de l'Associació Salut Mental Pallars, i la Mercè Torrentallé, presidenta de l'Associació Salut Mental la Noguera. Dones fortes i amb experiència que ofereixen les seves vivències en primera persona per tal d'aportar una visió realista i que el seu testimoni permeti generar empoderament i un vincle d'empatia respecte a la salut mental.

La gravació del curtmetratge, finançada per la Diputació de Lleida, es va situar al Centre d'Art i Natura de Farrera, un espai de reflexió i escolta on sorgeix la necessitat de generar un canvi de model en la salut mental.

La presentació d'aquesta peça audiovisual és gratuïta i, seguidament, l'acompanyarà un col·loqui on comptaran amb les dues protagonistes en primera persona, el delegat de Salut de la Regió Sanitària Lleida, Josep Pifarré; l'educadora social i dinamitzadora del projecte, Gadi Romero i la directora del documental, Tati Finchi.

Comentaris