Lleida Jove organitza nova edició del Mercat de les Idees i la Fira del Disc de Vinil

Artistes i artesans joves vendran els seus productes a la plaça Ricard Viñes el pròxim dissabte, 8 de maig, amb motiu de la Festa Major
Arxiu, Mercat de les Idees a la plaça Ricard Viñes de Lleida @Paeria
photo_camera Arxiu, Mercat de les Idees a la plaça Ricard Viñes de Lleida @Paeria

La Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions, Lleida Jove, organitzarà el pròxim dissabte, 8 de maig, amb motiu de la Festa Major, la 26a edició del Mercat de les Idees a la plaça Ricard Viñes, on quedarà instal·lat durant tot el dia.

Arxiu, Mercat de les Idees a la Catedral de Lleida @TerritoriscatAl Mercat, s’hi podrà trobar bijuteria, joieria, pintura, fotografia, il·lustració, productes tèxtils, sabó artesà i complements creats pels joves artistes i artesans Jordi Sin, Gabriel Joyas, Ares Juclà Fotografia, Fernando Bueno, Sabó d’Abril, Arteria i Ponte Lana. En aquesta edició cal comptar també amb la col·laboració de Grans Records, que organitzarà paral·lelament una fira del disc pels amants del vinil.

Amb l’organització d’aquests mercats, Lleida Jove pretén recolzar l’emprenedoria en aquest sector i donar suport als joves artistes i artesans. L’Ajuntament de Lleida vetllarà per a la seguretat tant dels paradistes com del públic i garantirà que se segueixin tots els protocols sanitaris.

Comentaris