El Mercat del Pla de Lleida reuneix 140 músics de 9 escoles de la demarcació

En la trobada hi han participat les escoles municipals de música de Balaguer, Bellpuig, les Borges Blanques, Juneda, Mollerussa, Sant Guim de Freixenet, Tàrrega i Tremp, a més de la de Lleida
Trobada de Vents i Arquets de Ponent ©ACEM
photo_camera Trobada de Vents i Arquets de Ponent ©ACEM

l’Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM) va reprendre aquest dissabte les trobades que es van suspendre durant la crisi sanitària. Una iniciativa que reuneix a estudiants de música de les escoles de la demarcació, Lleida, Balaguer, Bellpuig, les Borges Blanques, Juneda, Mollerussa, Sant Guim de Freixenet, Tàrrega i Tremp, sota el nom Trobada de Vents i Arquets de Ponent.

La trobada va tenir lloc al Mercat del Pla de la capital del Segrià, on es van aplegar més de 140 estudiants de música dels centres lleidatans. Els participants van realitzar diversos assajos simultanis en el Conservatori Municipal de Música, l’Auditori i el Mercat del Pla. L'activitat es va cloure amb el concert conjunt que es va dur a terme al Mercat del Pla.

Trobada de Vents i Arquets de Ponent ©ACEM
Trobada de Vents i Arquets de Ponent ©ACEM

L’Associació Catalana d'Escoles de Música

L’ACEM és una entitat que engloba més de 100 escoles de música i dansa de Catalunya i que treballa amb l’objectiu de coordinar esforços, intercanviar experiències i elaborar projectes que beneficiïn i garanteixin la qualitat i la quantitat de l'ensenyament i la cultura musical. 

  

Comentaris