Unes 4.000 persones es posen la gorra contra el càncer infantil a la Seu Vella

Posa't la Gorra celebrar els 10 anys de la Casa dels Xuklis solidaritzant-se amb els infants i adolescents amb càncer

Posa't la Gorra Lleida 2022
photo_camera Posa't la Gorra Lleida 2022

Després de dos anys, la festa de la solidaritat Posa't la Gorra de Lleida va tornar el diumenge en la seva versió més multitudinària.

Va reunir al voltant de 4.000 persones al complex del Turó de la Seu Vella, on han tingut lloc activitats de tota mena al llarg del matí

S'han ofert al públic una vintena de tallers familiars i s'han estrenat dos espais d’exhibicions amb danses tradicionals, aikido, taekwondo, gimnàstica rítmica i màgia.

L’escenari principal, conduït pels cantants Kelly Isaiah i Lidia Alberich, ha comptat amb l’actuació del grup d’animació infantil Els Atrapasomnis.

El moment més important i emotiu ha estat el manifest a càrrec d’un nen que han viscut el càncer en primera persona i una nena amb un germà amb aquesta malaltia

La temàtica de la festa d’enguany ha estat els 10 anys de la Casa dels Xuklis, motiu pel qual la Canonja ha acollit una exposició interactiva amb la col·laboració de les escoles que ha permès als visitants conèixer millor aquest recurs temporal que l’AFANOC ofereix a Barcelona.

La campanya del Posa’t la Gorra a Lleida ha comptat amb 80 establiments col·laboradors tant de Lleida ciutat com de la resta de la província.

Entre tots ells, escoles, empreses i entitats s’han distribuït gairebé 7.000 gorres. Els fons recaptats amb la venda de la gorra, que ha tornat a ser protagonista de la festa i que en aquesta ocasió ha estat dissenyada per l’artista japonesa Mari Ito.

Comentaris