26 de novembre

L'exili i les deportacions, els eixos principals de la nova revista Fossa 218

La seva presentació tindrà lloc el divendres 26 de novembre, a les 19.00 hores, a la Llibreria La Fatal

Interior de la llibreria La Fatal
photo_camera Interior de la llibreria La Fatal

El divendres 26 de novembre, la llibreria La Fatal acollirà la presentació del tercer número de la revista Fossa 218.

Aquest acte comptarà amb la participació de Mariona Lladonosa, Xavier Antich i Llibert Tarragó

Aquest nou treball, editat per l'Ateneu Cooperatiu La Baula, dona continuïtat a les dues primeres edicions dedicades a l’activisme feminista i a la recuperació de la llengua, respectivament.

El tercer número de Fossa 218 remet a la qüestió de l’exili i les deportacions, i aporta el seu propi gra de sorra per vetllar per la recuperació de la memòria col·lectiva de lluita i dignitat davant la barbàrie feixista. 

Fossa 218

Compta amb un pròleg d'Anna Gabriel i text de Júlia Olarieta, Noemí Riudor, Jordi Oliva, Martí Picas, Júlia Moncasí, Francesc Gabarrell, Míriam Roma, David Sancho, Jaume Barrull, Ramon Usall, Clara Barbal, Maria Huguet, Xavier Aguayo, Martí Marín, Adrià Cluet, Esther Sancho i Cristina Mongay.

A més, compta al seu interior amb diverses creacions de l'Associació Cultural d'Artistes Promethea.

La tercera Fossa 218 vol convertir-se en tot un homenatge a l’escriptora Montserrat Roig, als trenta anys de la seva mort, per la feina que desenvolupà per la recuperació de la memòria dels deportats catalans.

Aquesta publicació compta amb un campanya de micromecenatge que finança la seva impressió a través de la plataforma TotSuma

comentaris