Del 14 de desembre de 2021 al 24 d'abril de 2022

La nova exposició del Museu Morera, punt de trobada entre la fotografia i l'art contemporani

'Encreuaments. Dipòsits de la Col·lecció Nacional de Fotografia i d'Art Contemporani' està produïda conjuntament entre el Museu d'Art Jaume Morera i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Exposició 'Encreuaments.
Dipòsits de la Col·lecció Nacional de Fotografia i d'Art Contemporani'
photo_camera Exposició 'Encreuaments. Dipòsits de la Col·lecció Nacional de Fotografia i d'Art Contemporani'

El Museu d'Art Jaume Morera inaugurarà el 14 de desembre l'exposició temporal 'Encreuaments. Dipòsits de la Col·lecció Nacional de Fotografia i d'Art Contemporani', una proposta produïda amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El Museu lleidatà ha vist darrerament incrementada la seva col·lecció gràcies als dipòsits d'obra de la Generalitat de Catalunya corresponents a les darreres compres del Pla Nacional de Fotografia i el Pla Integral de les Arts Visuals

En aquest sentit, i amb l'objectiu de donar a conèixer aquest patrimoni comú, l'equipament té previst presentar a les seves sales d'exposicions aquesta mostra.

L'exposició recollirà l'obra dels fotògrafs vinculats a les terres de Lleida Paula Artés, Santi Iglesias, Espe Pons, Jordi V. Pou, Toni Prim i Palmira Puig, corresponents als dipòsits derivats de les adquisicions de 2019, 2020 i 2021 de la Col·lecció Nacional de Fotografia.
 
També es presentarà al públic les adquisicions corresponents a la Col·lecció Nacional d'Art Contemporani, que des de l'any 2018 s'han dipositat al nostre Museu, en total 39 obres dels artistes Antoni Abad, Nora Ancarola, Mar Arza, Albert Bayona, David Bestué, Albert Coma Estadella, Enric Farrés Duran, Núria Güell, Carles Hac Mor, Àngel Jové, Martin Llavaneras, Pere Llobera, Pol Merchan, Marina Núñez, Olga Olivera-Tabeni, Joan Pallé, Antoni Pinent, Carles Pujol, Lluís Trepat i Rubén Verdú.

L'exposició es podrà visitar fins el 24 d'abril de 2022

comentaris