26.10.2021 |

La música torna a ressonar a l'interior del temple del Castell de Gardeny

Es tracta d'una activitat alternativa que permet conèixer la vida medieval dels templers

Vespres d'estiu al Castell dels Templers
Vespres d'estiu al Castell dels Templers
La música torna a ressonar a l'interior del temple del Castell de Gardeny

Els Vespres Musicals a l’Església de Santa Maria de Gardeny és una de les diverses activitats nocturnes que Turisme de Lleida ha programat per dona a conèixer el castell medieval de l’orde dels templers.

La darrera activitat va tenir lloc el passat dissabte 31 de juliol, amb la visita al monument, la projecció de l’audiovisual on s’explica la història d’aquest misteriós orde i l’actuació musical de Kunst Duo

Al llarg d'aquest estiu, l'equipament cultural oferirà un total de nits musicals al Castell. Les properes convocatòries estan previstes pel 7 i 21 d’agost i 4 de setembre.

A més dels vespres musicals, Turisme de Lleida segueix impulsant el projecte Templer per una Nit, les visites guiades nocturnes i les narracions Històries des del meu Castell.

El Templer per una Nit és una visita recomanada per a famílies. En ella, els participants hauran de convertir-se en templers per conèixer millor la vida d’aquests personatges històrics. Les properes cites estan programades els dies 5 i 19 d’agost i 2 de setembre.

Les Visites guiades nocturnes són una descoberta de la història de la poderosa comanda templera dels frares guerrers a través d’una ruta guiada. A més, és una oportunitat per aprofitar el capvespre i contemplar les vistes a la ciutat i a l’horta des del turó de Gardeny. Les dates de l’activitat són el 14 i 28 d’agost.

Per últim, les Històries des del meu Castell són una activitat per als més petits de casa, que podran ser testimonis de grans històries, llegendes i misteris, narrats amb l’objectiu que els infants coneguin d’una manera lúdica com es configuren els espais a través del temps. L’activitat està prevista a les 19.30 hores del 10 i 24 d’agost.

Per gaudir de totes les activitats cal inscriure’s trucant al Centre d’Informació de Turisme de Lleida o enviat un missatge a [email protected]

A més del programa, el castell dels templers és obert per a totes aquelles persones que vulguin visitar-lo de dimarts a diumenge, de 10.00 a 14.00 hores, i s’hi fan visites guiades cada dissabte i cada diumenge a les 12.00 hores.

La música torna a ressonar a l'interior del temple del Castell de Gardeny
comentaris