27.10.2021 |

La Paeria de Lleida adjudica la concessió de l’Aula Municipal de Teatre

El consistori es proposa la contractació de l’Associació Cultural Aula de Teatre de Lleida
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida.
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida.
La Paeria de Lleida adjudica la concessió de l’Aula Municipal de Teatre

L’Ajuntament de Lleida adjudicarà la concessió administrativa de serveis de l’Escola d’Art Aula Municipal de Teatre a l’Associació Cultural Aula de Teatre de Lleida.

La Taula de Contractació va llegir ahir dilluns 2 d'agost l’informe del Comitè d’Experts que ha avaluat els criteris subjectius de la licitació i, tot seguit, ha obert el sobre dels criteris no sotmesos a judici de valor.

La concessió s’atorga a l’empresa Associació Cultural Aula de Teatre de Lleida -l’única oferta presentada- que ara haurà d’aportar la documentació requerida des del Departament de Contractació per tal de formalitzar el contracte

El servei s’ha adjudicat per 547.718,52 euros i s’hi inclou la gestió dels dos pròxims cursos.

En concret, per al període de l’1 de setembre de 2021 -o a la signatura del contracte- fins al 31 d’agost de 2023, prorrogable per mutu acord de les parts a dos cursos més.

La concessionària desenvoluparà el projecte educatiu en tres eixos:

  • l’Aula Municipal de Teatre (amb teatre per a infants, joves, adults i teatre musical),
  • l’Aula Social
  • i el Cicle Formatiu en Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral.

 


D’acord amb el plec de condicions, el projecte educatiu de l’Aula Municipal de Teatre ha d’estar vinculat a l’entorn educatiu, cultural i social i esdevenir agent de la participació i la cohesió social. Ha de ser una escola connectada amb la ciutat, que participi del seu projecte educatiu i permeti donar a conèixer Lleida com a ciutat educadora i amiga dels infants.

El servei es finançarà amb els ingressos percebuts per l’activitat oferta a l’Aula de Teatre, l’Aula Social i el Grau Superior i l’aportació anual de la Paeria

La Paeria de Lleida adjudica la concessió de l’Aula Municipal de Teatre
comentaris