Les bèsties, el foc, la música i la festa s'han apoderat dels carrers de Lleida

Música de tots els estils a diversos espais de la ciutat, en la darrera nit de les Festes de la Tardor
Gran Nit de Foc, a les Festes de la Tardor de Lleida
Decarregar imatge original
©Mario Gascón
photo_camera Gran Nit de Foc, a les Festes de la Tardor de Lleida - Foto: Mario Gascón

Els lleidatans i lleidatanes han sortit al carrer a gaudir de les activitats de les Festes de la Tardor que aquest vespre han tingut una de les atraccions principals, la Gran Nit de Foc. Les bèsties i el foc s'han apoderat de la festa per il·luminar l'avinguda de Madrid al crit de "canya a la banya!". Els Marraquets, el Drac Carrincló, el Mamut de la Canonja, el Dràcom de Riudoms, l'Escurcerot d'Ordal, els Diables de Lleida i els Dimonis dels Trons, amb l'acompanyament del Marraco, han fet saltar i ballar el públic sota les espurnes. La Banda Retocada, els Carreter-Colla de grallers i el Xip Xap han tocat en aquest espectacle, que ha anat precedit per la plantada de bèsties i el correfoc infantil amb els més menuts dels Diables de Lleida.

-MG43244
Plantada de bèsties, dissabte a la tarda, a l'avinguda Blondel, amb el Marraco - Foto: Mario Gascón

El Centre Històric bull d'activitat. La tarda d'aquest dissabte ha comptat amb els espectacles Kujira, del Centre de Titelles, i Amal, de La Baldufa, i s'ha fet el taller de grafits "Viu el _potFest per un dia!", amb l'artista Txus Montejano. La trobada d'Esbarts ha estat una mostra de dansa tradicional catalana d'arrel catalana, amb els Esmolets de Sort, Albada de Tàrrega i Arrels de Lleida.

-MG43692
Trobada d'esbarts, del Pirineu a la Plana, a la plaça de Sant Joan - Foto: Mario Gascón

Diversos espais de la ciutat s'han omplert de música, d'estils diferents, per convidar tothom a la festa. En aquesta darrera nit de les Festes de la Tardor, s'han pogut escoltar o s'escoltaran formacions i talents emergents, com Segon Passeig, Carla Collado, Eira, Hey Bulldogs, Andy y Lucas, Scòpics i Itaca Band, a més de diversos DJ's que han ambientat amb música electrònica.

-MG43421
La pista de la Panera va acollir aquest dissabte a la tarda diverses sessions de DJ - Foto: Mario Gascón

Comentaris
Més a Lleida
Entering on the requested page Skip advertisement