07.12.2022 |

Nuda presenta en viu la seva ‘Exposicion’ de rock amb melodies indie-pop 

El Cafè del Teatre tanca la temporada amb el projecte del lleidatà Pol Pérez

Pol Pérez, NUDA @JorgeVidal 1
Pol Pérez, NUDA @JorgeVidal
Nuda presenta en viu la seva ‘Exposicion’ de rock amb melodies indie-pop 

El Cafè del Teatre acomiada la temporada de concerts aquest dissabte (20.00 hores. 10 euros) amb la presentació en viu de Nuda, el projecte en solitari del músic lleidatà Pol Pérez, concert que obrirà prèviament Javi Queralt qui acaba de donar-se a conèixer amb la cançó ‘Mirala’.

Pol Pérez, NUDA @JorgeVidal“Nuda neix de la necessitat de crear una cosa sincera i transparent. Mostrar les inquietuds, pensaments i sentiments de la forma més oberta possible”, reflexiona Pol Pérez sobre el seu projecte: “Nuda és llevar-se la màscara i deixar que et vegin tal com ets”. Pol Pérez (veu i guitarra) viatja en aquesta aventura amb el també guitarrista lleidatà Nil Roma, amb qui va compartir files en la banda Lost Art Of Murder, i com és partidari de mantenir el format de quartet també compta amb el baixista Pol Figuereo i el bateria Claudi Arimany.

‘Exposicion’ és l'avançament del EP que Nua defensa a partir d'una base clara de rock, amb melodies pop i ritmes indie que emboliquen unes cançons que pretenen emocionar i traslladar a tots els seus oïdors a la part més profunda dels seus pensaments.

Nuda presenta en viu la seva ‘Exposicion’ de rock amb melodies indie-pop 
comentaris