06.10.2022 |
Territoris.cat

La Paeria obre la venda d’entrades per als dos únics concerts de pagament de la Festa Major

El primer concert gratuït confirmat per a la Festa Major serà el de ZOO, i la resta de concerts de pagament LA M.O.D.A, divendres, 7 de maig, i Maria Arnal & Marcel Bagés, diumenge, 9 de maig, ambdós a les 21.00 hores als Camps Elisis 
Maria Arnal & Marcel Bagés actuaran el diumenge, 9 de maig en la FM de Lleida
Maria Arnal & Marcel Bagés actuaran el diumenge, 9 de maig en la FM de Lleida
La Paeria obre la venda d’entrades per als dos únics concerts de pagament de la Festa Major

L’Ajuntament de Lleida ha obert aquest dilluns la venda d’entrades per als dos únics concerts de pagament de la Festa Major. Són LA M.O.D.A, divendres, 7 de maig, i Maria Arnal & Marcel Bagés, diumenge, 9 de maig, ambdós a les 21.00 hores als Camps Elisis.

M.0.D.ALA M.O.D.A divendres 7 de maig a les 21 h

Enllaç venda d’entrades 

Entrada general: 25 euros (aforament limitat)

Entrada reduïda: 21 euros amb el Carnet Jove i el Carnet Jove local. Per tal d’accedir al recinte, caldrà presentar l’entrada corresponent i el carnet jove (document acreditatiu).

Durant la seva breu però intensa trajectòria, La Maravillosa Orquesta del Alcohol (La M.O.D.A.) s’ha anat guanyant una ferma base de seguidors gràcies a una ètica de treball que podria resumir-se en: passió, honestedat i carretera. A les esquenes, un grapat d’Ep’s, quatre discos d’estudi i dos en directe, a més de considerables gires, actuacions en els principals festivals de l’Estat i presentacions arreu del món. Després de més de 140 concerts, tornen amb el seu nou disc d’estudi Ninguna ola, produït per Raül Refree. Un treball autoeditat en el qual la banda dibuixa nous horitzons musicals sense perdre la identitat que els ha dut a fer-se un lloc en el panorama de la música estatal dels nous temps.

Maria Arnal & Marcel Bagés actuaran el diumenge, 9 de maig en la FM de LleidaMaria Arnal & Marcel Bagés – diumenge 9 de maig a les 21 h

Enllaç venda d’entrades

Entrada general: 18 euros (aforament limitat)

Entrada reduïda: 15 euros amb el Carnet Jove i el Carnet Jove local. Per tal d’accedir al recinte, caldrà presentar l’entrada corresponent i el carnet jove (document acreditatiu).

“Clamor” és el nou treball d’aquest duet que qualla en directe la tremenda intensitat emocional del que, abans que un disc, és un miracle. Des d’un títol que converteix el que antany fou el toc de campana de dol col·lectiu en majúscula voluntat coral, redimensiona el concepte de tradició i l’introdueix definitivament en el demà. Cants de balena, ones de ràdio i bels de cabres, un gresol de referències literàries i filosòfiques; fent de les guitarres, atmosferes; de l’electrònica, matèria orgànica i de la copla, un arravatament.

Normativa d’accés i venda d’entrades

Aforament limitat, per aquest motiu és imprescindible fer reserva prèvia.

Venda prèvia online

Atesa la situació sanitària actual, no hi haurà venda d’entrades a taquilla. Venda prèvia online, per a cada sessió, al web www.festeslleida.cat

• Les reserves s’obriran el dia 19 d’abril a partir de les 13 h i es tancaran una hora abans de l’inici del concert si encara n’hi ha de disponibles.

• Un cop realitzada la compra no es retornarà l’import, excepte causa major justificada.

• Porteu les reserves en pdf o format mòbil en els vostres dispositius electrònics, estalviareu paper i evitareu possibles mitjans de contagi.

• Segons la normativa vigent, totes les reserves hauran d’anar associades a un nom i un número de telèfon per poder tenir un registre d’assistències.

• Per evitar aglomeracions, es permetrà l'accés al recinte 1 hora abans de l’inici del concert, de manera esglaonada i d’acord amb les instruccions del personal autoritzat.

• Juntament amb l’entrada reduïda, caldrà aportar el Carnet Jove i el Carnet Jove local. (document acreditatiu)

• Es prega puntualitat. Un cop iniciada la sessió no es podrà accedir al recinte.

Normes d’accés i condicions COVID

• Per accedir a l’espectacle serà obligatori l’ús de mascareta.

• Es recomana neteja de mans amb hidrogel abans d’accedir al recinte.

• Si noteu algun dels símptomes de la CoViD-19, per seguretat quedeu-vos a casa.

• Respecteu les instruccions del personal en tot moment. Queda reservat el dret d’admissió en cas de no complir les indicacions del personal.

• Un cop assignat un seient, mireu de no moure-us-en per respectar la distància física entre persones.

• Com en qualsevol altre acte públic: apagueu els telèfons i dispositius que emetin so, no parleu en veu alta.

• No es permès l’accés de menjar ni begudes alcohòliques o ensucrades en el recinte.

ZOO, un col·lectiu musical valencià nascut el 2014 a GandiaReserves dels actes gratuïts

Atesa la situació sanitària, els aforaments són limitats i per accedir als actes gratuïts de Festa Major, caldrà fer reserva prèvia que s’activarà el dia 27 d’abril a les 17 h.

El primer concert gratuït confirmat per a la Festa Major serà el de ZOO, un col·lectiu musical valencià nascut el 2014 a Gandia que se centra entre el rap, el hip-hop, el rock i ska però també mescla ritmes electrònics. Les lletres de les cançons tracten qüestions polítiques i socials d'actualitat.

El grup naix l'any 2014 de la mà de Panxo (Toni Sánchez), exmembre d'Orxata Sound System i de Sophy Zoo, grup de rap en castellà en actiu des de 2008. “Tempestes vénen del sud” va ser el seu primer disc, que contenia «Estiu», el single que va sortir a la primavera d'aquell mateix any i va obtenir al voltant de milió i mig de reproduccions en poc de temps.

Tres anys després del primer disc, el 24 de març de 2017, ZOO va publicar un nou àlbum: Raval. El nom es referia al raval de la història, la perifèria que acull els marginats socials però que sovint ha estat el bressol d'expressions artístiques que s'acabarien popularitzant.

En els propers dies, l’Ajuntament de Lleida anirà desvetllant el nom de més grups que estaran en concert a la ciutat amb motiu de la Festa Major.

La Paeria obre la venda d’entrades per als dos únics concerts de pagament de la Festa Major
comentaris