Un sopar d'estrella Michelin, alguns dels 7 premis del sorteig de Cervisia Lleida

La Fecoll premia els compradors i compradores de tiquets de l'edició d'enguany del saló cerveser
CERVISIA LLEIDA 2022 Barres © Missatges (1)
photo_camera Imatge de l'edició de l'any passat de Cervisia Lleida - Foto: Missatges

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) sortejarà set premis entre els compradors i compradores de tiquets d'aquesta tretzena edició de Cervisia Lleida que se celebra aquest cap de setmana (del 27 al 29 d'octubre) a la plaça de la Llotja de Lleida. 

Per participar-hi, cal tenir 18 o més anys, adquirir una tira de 10 tiquets (10 euros) i omplir una butlleta pel sorteig. Com més tires, més oportunitats d'aconseguir algun dels premis, dels quals en destaca un primer premi que consisteix a endur-se a casa el propi pes en cervesa San Miguel (kg vs. L). El segon premi és una "paletilla" d'Ibèric Box i el tercer un sopar de maridatge a La Boscana; un àpat que és per a dues persones en el restaurant de Bellvís que té una Estrella Michelin. El quart premi és un dinar per a dues persones al Gastroespai Aplec-Fecoll i el cinquè són dos forfaits de dia a l'estació d'esquí d'Espot o de Port Ainé (estació a triar). Finalment, el sisè premi són dos forfaits de dia a l'estació de Baqueira Bereti i, el setè, dos forfaits per l'estació d'esquí andorrana Grandvalira.

La Fecoll farà públics els noms dels guanyadors i guanyadores abans del 5 de novembre del 2023 als perfils socials @AplecCaragol

Comentaris