02.10.2022 |

El programa ‘FAQS’ de TV3 demana disculpes al cantant de Koers i a Lleida

Segons la direcció del prograna, va ser una equivocació que entra en contradicció amb els mateixos valors dels mitjans de comunicació públics catalans en general i del FAQS en particular
Koers en el progra Preguntes Freqüents
Koers en el progra Preguntes Freqüents
El programa ‘FAQS’ de TV3 demana disculpes al cantant de Koers i a Lleida

La direcció del FAQS de TV3 va demanar disculpes aquest dimarts a Kelly Isaiah, el vocalista de la banda lleidatana Koers, per càiron que va aparèixer en pantalla durant l'entrevista al cantant en el programa de dissabte.

Va ser una equivocació que entra en contradicció amb els mateixos valors dels mitjans de comunicació públics catalans en general i del FAQS en particular

El missatge es va publicar a les xarxes socials. Així mateix, explica que la direcció del programa es va disculpar dilluns de manera privada amb Kelly i, per extensió amb el grup. Al FAQS no hi ha cap ànim de menysteniment de cap dels seus convidats, ni de cap col•lectiu, ni de cap territori en particular com ho demostra la seva trajectòria des del setembre del 2017, finalitza la nota.

Comunicat FAGSEl grup lleidatà va respondre a les seves xarxes socials acceptant les disculpes i agraint al FAQS la reacció pública i constructiva. Abans, l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, va adreçar una carta a la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, qualificant d'inacceptable el tractament inferit al cantant Kelly Isaiah, guanyador de la darrera edició del programa La Voz, i el seu grup Koers durant el FAQS de dissabte, tal com molts lleidatans havien denunciat en les darreres hores a través de les xarxes socials. Segons Pueyo, el càiron sobreimpressionat en pantalla entre Simba i Lo Cartanyà amb el qual el programa va presentar Kelly no pot ser considerat una broma, sinó que frega una actitud racista inacceptable i de molt mal gust, en relacionar el color de la pell de Kelly amb un personatge de Disney.

La banda lleidatana Koers ha tancat la polèmica amb el programa Preguntes freqüents FAGS després de les crítiques per la presentació de Kelly Isaiah,  els músics han explicat en un comunicat a les xarxes que accepten el missatge de la direcció del programa, alhora que agraeixen el suport que han rebut de públic de tot arreu.

El programa ‘FAQS’ de TV3 demana disculpes al cantant de Koers i a Lleida
comentaris