22.04.2021 |

SERGIO GONZÁLEZ DEIXA EL GRUP DE JXCAT A LA PAERIA

Pueyo aparta el regidor d’Esports de les seves funcions

El paer en cap insta la comissió de seguiment del Pacte d’Entesa que treballi en una proposta per a la substitució de González
L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo - Salvador Miret
L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo - Foto: Salvador Miret
Pueyo aparta el regidor d’Esports de les seves funcions

El paer en cap de l’Ajuntament de Lleida, Miquel Pueyo, aparta el regidor d’Esports, Sergio González, de les seves funcions i com a resposta a les conclusions que es desprenen de l’informe emès arran de les anomalies en tres contractes de manteniment d’edificis, malgrat no incompleixen la Llei de Contractes del Sector Públic. Així mateix, Pueyo ha instat la comissió de seguiment del Pacte d’Entesa, que es reuneix aquest dilluns a la tarda, a treballar en una proposta per a la substitució de González.

La comissió de seguiment del Pacte d’Entesa és un mecanisme de coordinació de les tres forces de govern per a vetllar pel bon funcionament del pacte que es reuneix puntualment a petició d’un dels partits integrants del Govern

Sergio González deixa el grup de JxCat a la Paeria

Arran de l'afer de les suposades irregularitats en contractes de la seva regidoria i també la d'Urbanisme, el ja exregidor d'Esports de la Paeria, Sergio González, deixarà el grup de JxCat. En resposta a l'encàrrec del paer en cap, la comissió de seguiment del Pacte d'Entesa ha proposat designar la setmana que ve el nou regidor d'Esports. A la trobada d'aquest dilluns a la tarda, els tres socis de govern, ERC-AM, JxCat i el Comú de Lleida, han avalat la sortida de González de l'equip de Govern. Pueyo ha dit que la decisió d'apartar-lo del càrrec és fruit de "l'alt nivell d'autoexigència i de transparència" fixat com a "Govern del canvi".

L'alcalde de Lleida ha assumit de forma temporal les competències de la regidoria d'Esports. Així mateix, el paer en cap ha afirmat que independentment de la decisió que González prengui sobre la seva acta de regidor, "l'equilibri, la competència i l'eficàcia de la Paeria" no quedaran afectades.

Pueyo aparta el regidor d’Esports de les seves funcions
comentaris