El pavelló Onze de Setembre de Lleida serà punt de vacunació fins al desembre

L’Ajuntament concedeix un ajut extraordinari al CE Lleida Llista Blava pel perjudici esportiu i econòmic que li genera el fet de no poder entrenar ni jugar a les instal·lacions del pavelló

Pavelló 11 de setembre destinat a les vacunes fins al desembre @JosepA.Pérez
photo_camera Pavelló 11 de setembre destinat a les vacunes fins al desembre @JosepA.Pérez

El punt de vacunació que el Departament de Salut té instal·lat al pavelló Onze de Setembre perllongarà la seva activitat fins al 31 de desembre, després que la Paeria i Salut hagin acordat allargar l’ús de les instal·lacions per aquesta activitat.

Les previsions inicials eren que aquest espai s’emprés fins aquest setembre, però l’evolució negativa de la pandèmia ha comportat que la campanya de vacunació s’hagi d’estendre

La Paeria va cedir a Salut l’Onze de Setembre l’abril de l’any passat davant l’eventualitat que hagués d’acollir un hospital de campanya i des del setembre passat funciona com a àrea de vacunació.

Pavelló 11 de setembre destinat a les vacunes fins al desembre @JosepA.PérezAquest equipament esportiu s’ha convertit en un punt estratègic per revertir l’impacte del virus, fins al punt que per les seves instal·lacions s’han administrat més de 200.000 vacunes.

Aquesta cessió del pavelló ha comportat que els clubs que fins aquell moment l’utilitzaven per a les seves activitats, hagin hagut de desplaçar-se a d’altres indrets i equipaments per continuar desenvolupant la seva tasca esportiva.

Els clubs afectats han estat el CE Lleida Llista Blava, el Lleida Patí Artístic i l’Associació Lleidatana d’Handbol

En el cas del CE Lleida Llista Blava, estem davant d’un equip professional que competeix a la màxima categoria de l'hoquei estatal (OK Lliga) i un referent de les competicions europees en els darrers anys, fins al punt que ha guanyat de forma consecutiva els tres últims títols de l’Europe Club, el darrer d’ells, el 20 de juny a Andorra, davant el Sarzana italià (5-3).

Tot i els èxits esportius, el CE Lleida Llista Blava ha patit un greu perjudici econòmic, derivat dels desplaçaments, de la pèrdua d’abonaments, de la reducció de l’aforament del pavelló en el que s’han de disputar els partits i de la impossibilitat de trobar un patrocinador com a conseqüència d’aquesta desubicació de l’equip fora de la ciutat.

Davant d’aquest escenari, l’Ajuntament de Lleida ha decidit concedir-los un ajut extraordinari de 30.000 euros per garantir la seva continuïtat i la participació en la competició europea.

Comentaris