Una trentena de parades formaran el nou Mercat de la Rambla Ferran

S’inaugurarà el dia 5 de setembre i es programarà cada primer diumenge de mes

Mercat de la Rambla Ferran de Lleida
photo_camera Mercat de la Rambla Ferran de Lleida

Més de 30 parades s’han posat a disposició de l’àrea de mercats de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats per participar en el nou format del Mercat de la Rambla.

Es tracta de parades d’artesania, col·leccionisme, art o antiguitats, llibres de vell, numismàtica, discos, còmics, cosmètica natural, decoració, ninos, complements, pintura, dibuix, joieria i bijuteria, també un DJ i una parada de cervesa artesana

El nou Mercat de la Rambla planteja un model renovat i incorpora noves parades i noves i nous paradistes que rejoveneixen i actualitzen el perfil del mercat.

El nou Mercat de la Rambla s’inaugurarà el dia 5 de setembre i es programarà cada primer diumenge de mes, en un dels espais més emblemàtics de la ciutat: la Rambla de Ferran.

L’horari de parada serà de les 10.00 a 14.00 hores

Per tal de reforçar i renovar el marcat, la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats va obrir un període per donar entrada a les parades que han mostrat el seu interès en formar-ne part i que són les que configuraran aquest nou espai de dinamització al centre de la ciutat.

Comentaris