Famílies lleidatanes participen en una plantada d’alzines al carrer Alcalde Pujol

Aquesta plantació popular que estat duta a terme pel veïnat del barri de Joc de la Bola i Camp d’Esports
Veïns i veïnes del barri del Camp d'Esports han plantat les alzines del nou parc.
photo_camera Veïns i veïnes del barri del Camp d'Esports han plantat les alzines del nou parc.

El veïnat del barri de Joc de la Bola i Camp d’Esports va participar ahir dimecres 16 de juny a la plantació popular d’arbres a la nova zona verda que s’ha començat a habilitar al solar de 17.000 metres quadrats del carrer Alcalde Pujol, entre els carrers Segrià i Cristòfol de Boleda.

De moment s’hi ha plantat un centenar d’alzines, que es complementaran al mes de novembre amb la plantació d’uns 250 arbres més de diverses espècies

Les obres en aquest espai es van iniciar a mitjans d’abril, i han consistit en l’explanació del terreny i la retirada de restes de formigó que s’hi acumulaven, així com l’aportació de terra per a evitar desnivells entre el parc i els vials.

El disseny d'aquesta zona verda deixarà espai per a la construcció en el futur d'un equipament que funcioni com a centre cívic del barri, a la part d'Alcalde Pujol més pròxima a Cristòfol de Boleda.

Aquesta actuació està inclosa en un mateix contracte amb l’adequació d’una altra zona verda a Ciutat Jardí, i té un pressupost d’adjudicació total de 40.716,48 euros

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement