29.07.2021 |

La Seu Vella de Lleida forma part d'una nova visita guiada aquest estiu

Ho farà  cada divendres, a les 18.00 hores, a partir del 9 de juliol

Turisme de Lleida programa una nova visita guiada a la Seu Vella, cada divendres d’estiu. Fotografia: Paeria de Lleida.
Turisme de Lleida programa una nova visita guiada a la Seu Vella. Fotografia: Paeria de Lleida.
La Seu Vella de Lleida forma part d'una nova visita guiada aquest estiu

Turisme de Lleida ha programat una nova visita guiada a la Seu Vella els divendres de juliol i agost, a les 18.00 h, per sumar nous atractius per a la ciutadania de Lleida i per a les persones que visiten la ciutat.

La proposta, operativa a partir del divendres 9 de juliol, s’inicia des de l’oficina de Turisme i arriba fins al Turó de la Seu Vella a través de la plaça Sant Joan i l’ascensor.

La nova visita guiada inclou l’accés a l’interior del monument, tot i que no es podrà pujar a la torre en grup per qüestions sanitàries i de temps

Amb aquesta iniciativa, es vol ampliar l’oferta de visites que es poden fer a la Seu Vella i que es concreten en cap de setmana els dissabtes i els diumenges.

El preu de la visita, que inclou l’entrada al monument, és de 8 euros per persona i és gratuïta per a menors de 7 anys. És imprescindible fer la reserva prèvia.
 

Aquesta visita forma part de les diferents propostes que Turisme de Lleida ha programat per aquest estiu, les activitats i visites guiades al Castell Templer de Gardeny, les 'Nits del Temple', les visites guiades al Centre Històric, el Bus turístic, etc. 

La Seu Vella de Lleida forma part d'una nova visita guiada aquest estiu
comentaris