Superar el primer concurs oposició de la Diputació de Lleida, en deu anys

El president de la Diputació, Joan Talarn ha explicat que s’han pres totes les mesures necessàries i higièniques per poder controlar que no hi hagi transmissió del virus, com que en tots els accessos es controla la temperatura, es fa un rentat de mans, els aspirants fan l’examen amb mascareta, hi ha ventilació a les aules i es mantenen les distàncies necessàries
Accès al campus de Cappont per participar en les proves de la Diputació @Diputació
photo_camera Accès al campus de Cappont per participar en les proves de la Diputació @Diputació

Un total de 300 aspirants han participat aquest dissabte a les proves selectives per formar part de la borsa de treball per a personal administratiu de la Diputació de Lleida i els seus organismes autònoms, que han tingut lloc en 16 aules de l'Edifici Polivalent de la UdL, al campus de Cappont, sota unes estrictes mesures de seguretat i higiene. De les 562 persones convocades, s'han presentat 300 aspirants, concretament el 60%.

Joan Talarn i Jordi Verdú visiten el campus de Cappont de la UdLEl president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat pel diputat de l'Àrea de Recursos Humans, Jordi Verdú, i la directora de Recursos Humans, Belén Jové, ha volgut estar present en un dia molt important per a la Diputació de Lleida.

Talarn ha explicat que després de molts anys, és una de les primeres convocatòries de les borses de treball de la Diputació, les quals ha qualificat de molt necessàries en l'àmbit laboral de la institució. Aquestes proves també són importants per la logística que s'ha hagut de muntar, ja que són unes oposicions amb molta gent, però també molt segures.

S'han pres totes les mesures necessàries i higièniques per poder controlar que no hi hagi transmissió del virus", com que en tots els accessos es controla la temperatura, es fa una rentada de mans, els aspirants fan l'examen amb mascareta, hi ha ventilació a les aules i es mantenen les distàncies necessàries

Els aspirants als llocs de treball de la Diputació de LleidaTambé s'ha tingut en compte la possibilitat que, en dies posteriors, algun dels assistents fos positiu de Covid-19, motiu pel qual els aspirants podien omplir un formulari electrònic, al qual accedien a través d'un codi QR que es trobava a la seva taula, per tal de fer constar les seves dades personals que permetessin fer el rastreig. Tot plegat s'ha pogut fer gràcies a la mobilització d'una trentena de col·laboradors degudament formats que han assistit els aspirants en tot moment. En dies previs, a més, personal de la Diputació de Lleida va comprovar els espais i les distàncies a les aules.

La prova ha consistit a respondre 40 preguntes d'un temari preestablert, per tal d'ordenar, juntament amb els mèrits que s'acreditin en una segona fase, la posició dels aspirants dins de la borsa de treball. El d'avui era el primer dels tres concursos-oposició previstos amb participació massiva que la Diputació ha convocat en la darrera dècada per incorporar nou personal funcionari.

En els pròxims mesos es convocaran també les proves per a la borsa de treball d'auxiliars administratius, amb 569 inscrits, i per a la borsa d'oficials de Recaptació, amb 304 aspirants

Comentaris