9 de març

El talent empresarial femení protagonitzarà la IX Jornada Dones i Emprenedoria

La jornada també tractarà el talent femení en la indústria del cinema, contextualitzant l'èxit de la pel·lícula 'Alcarràs' de Carla Simón

Jornada Dones i Emprenedoria
photo_camera Jornada Dones i Emprenedoria

En el marc dels actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora, s'organitza la Jornada D&E Dones i Emprenedoria.

Aquesta cita, que tindrà lloc el 9 de març de 10.00 a 13.00 hores a CaixaForum Lleida, té l'objectiu de promoure la formació i el debat, presentar experiències i compartir aprenentatges per a crear un espai de trobada que visibilitzi el talent femení com a motor empresarial i social

La conferència inaugural portarà el títol 'Sense por a Goliat', i anirà a càrrec de Txell Bautista, cofundadora i CEO de Fibracat i presidenta de FibracatTV. Txell Bautista ha estat guardonada amb premis com el Dona TIC 2020 i l'IWEC (International Women 's Entrepreneurial Challenge) 2020.

En la part central de l'acte, enfocada a l'àmbit local, s'abordaran les experiències de les empresàries lleidatanes Isaura Romà, directora de recursos humans i consellera executiva de Romà Infraestructures i Serveis SAU; Maimuna Camara, creadora de la marca de roba Dinnasiré, i Estefania Reñé, propietària de la llibreria La Sabateria, ubicada al Centre Històric.

La jornada acabarà amb una taula rodona sobre el talent femení en el cinema, on participaran tres membres de l’equip de la pel·lícula 'Alcarràs', recentment guardonada amb l'Os d'Or de la Berlinale. Les convidades són Montse Oró, actriu de la pel·lícula, Sara Bisart, integrant de l'equip de càsting, i Carla Bisart, membre de l'equip de rodatge.

La Jornada D&E Dones i Emprenedoria és una activitat gratuïta i oberta a tota la ciutadania

Comentaris