El teatre, el cinema i un itinerari, les noves cites per rememorar la memòria lleidatana

Es tracta de les activitats de memòria democràtica organitzades des de l'Ajuntament de Lleida pels mesos de juny i juliol

Representació de l'obra teatral 'Ruhe!!' (Silenci)
photo_camera Representació de l'obra teatral 'Ruhe!!' (Silenci)

El treball per mantenir viva la memòria col·lectiva segueix en marxa a Lleida, i ho materialitzarà aquest mes de juny, i durant el juliol, amb tres propostes culturals.

El pròxim dissabte 19 de juny tindrà lloc la representació de 'Ruhe!!' (Silenci), una peça teatral que tracta sobre la deportació de persones de Lleida als camps de concentració nazis. Tindrà lloc a la Sala 2 del Teatre Municipal de l'Escorxador, a les 19.00 hores, amb un aforament limitat a 40 persones.

La següent cita serà la presentació del curtmetratge 'La maleta de l'horta', i arribarà el dissabte 3 de juliol, a les 20.30 hores. Tractarà sobre com es va viure la Guerra Civil i l'Exili des de l'Horta de Lleida, i prendrà la Granja Pifarré.

Batalla de l'Ebre

Per últim, les persones interessades podran gaudir d'un nou itinerari, previst pel dissabte 16 de juliol. En aquest cas, se centrarà en els escenaris de la cruenta Batalla de l'Ebre. Tindrà lloc al Mercat del Pla, a les 20.30 hores, i arrencarà amb la ruta virtual de 'Terra enllà', l'actuació musical de Guerrilla Folk i la degustació de coca de recapte i cervesa artesana.

Comentaris