29.07.2021 |

DEL 8 AL 10 DE JULIOL

Tot a punt per a la celebració del Mobile Week Lleida

La Universitat de Lleida, la Cambra de Comerç i el Parc Científic, els escenaris presencials dels tallers i activitats del certamen

Mobile Week Lleida
Mobile Week Lleida
Tot a punt per a la celebració del Mobile Week Lleida

Del 8 al 10 de juliol se celebrarà la Mobile Week Lleida, una trobada de difusió i formació al voltant dels darrers avenços de la tecnologia .

Mobile Week neix amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania un espai de reflexió i participació sobre la transformació digital. És una iniciativa de Mobile World Capital, que acull el Mobile World Congress i que impulsa el desenvolupament digital de la societat i ajuda a millorar la vida de les persones a escala global.

La capital de Ponent acollirà fins a deu propostes, algunes d'elles presencials, però totes elles es podran seguir en línia

Els escenaris presencials a Lleida d'aquesta trobada són l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, la Cambra de Comerç i el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari.

La programació arrencarà amb la 'Disseminació sobre 5G', una activitat proposada per Àrea 5G-i2cat i que se situa al calendari a la tarda del dijous 8 de juliol.

En el cas del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari, acollirà a les 17.30 hores, la taula rodona 'Qui som a Internet? Reputació Digital i Privacitat a Internet', que conduirà l’advocat Ramon Arnó, expert en relació a la privacitat i la protecció de dades.

El dia 9 de juliol pren el relleu una hackatón, un esdeveniment de 24hores amb reptes per millorar Lleida; la conferència en línia 'La vida en directe: Taller pràctic per produir en streaming des de casa', que coordina i condueix el director dels Laboratoris TIC del Parc Científic, Andreu Ibàñez; la ponència 'L’Internet de les coses: L’Experìencia d’usuari (UX) en el context de la indústria 4.0 I IOT'; 'Comerç de proximitat: Taller per a la Digitalització', que tindrà lloc a la Cambra de Comerç de Lleida; i la conferència 'Teletreball i ciberseguretat: Eines lliures i obertes per un teletreball més democràtic', que acollirà el Parc Científic i que promou l’Associació d’Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació (AETI). La xerrada anirà a càrrec del seu president, Josep Ramon Freixanet.

A més, el dia 9 de juliol també tindrà lloc el curs 'Fruticultura de precisió: Adquisició i ús de dades 3D', a càrrec d'Àlex Escolà i Jordi Llorens.

La resta de la programació del Mobile Week Lleida tindrà lloc el dia 10 de juliol i inclou els tallers 'Family Day: El poder de la nostra ment. Taller neuroscalextric', i 'Family Day: Immersió en Entorns Virtuals 3D', que acollirà l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.

Tot a punt per a la celebració del Mobile Week Lleida
comentaris