Del 5 al 27 d'agost

La UdL preveu estalviar 85.000 euros en electricitat

La Universitat de Lleida tanca les portes durant tres setmanes d'agost al públic extern i amb accés limitat al personal, així preveu economitzar 85.000 euros en electricitat, telefonia i neteja, entre altres
La sala d'estudis de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida - Foto: cedida a l'ACN per Jordi V. Pou
photo_camera La sala d'estudis de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida - Foto: cedida a l'ACN per Jordi V. Pou

La Universitat de Lleida (UdL) tanca les seves instal·lacions al públic des d'aquest 5 d'agost i fins al dia 27 del mateix mes. Tots els edificis, tant a la capital del Segrià com al campus Igualada-UdL, tindran accés limitat al personal durant els serveis mínims i es tancaran totes les biblioteques i sales d'estudis, a excepció de la Facultat de Medicina, en aplicació del Pla d'Estalvi Energètic. La UdL preveu economitzar així 85.000 euros en electricitat, telefonia i neteja, entre altres. Són "uns 5.000 euros menys que l'estiu passat per la contenció del preu de la llum", ha explicat el vicerector d'Infraestructures, Narciso Pastor.

La majoria de les instal·lacions tanquen al públic extern, tot i que el personal universitari hi pot accedir de manera restringida. Mantenen parcialment la seva activitat els edificis del campus de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària; l'estabulari i l'edifici docent de Medicina, situats al campus de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (plantes 3 i 4); i els edificis de Biomedicina 1 i Biomedicina 2, que acullen l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida.

Donat que l'únic centre que té exàmens al setembre és la Facultat de Medicina, la sala d'estudis de Ciències de la Salut funciona de dilluns a divendres entre les 9.00 h i les 14.00 h, amb accés preferent per a l'alumnat del campus i de la UdL.

Així mateix, hi haurà servei de seguretat a tots els campus les 24 hores, així com recepció de correu i paqueteria durant els matins. En canvi, no hi haurà registre presencial de documents, ja que està operatiu el registre electrònic.

Comentaris