La Festa Major de Mollerussa comença plena d'emoció i diversió

La llonganissada popular d'aquest dijous, ha donat el tret de sortida amb una gran participació ciutadana i
Un espectacle de foc a Mollerussa per la Festa Major de maig. Foto: Ajuntament de Mollerussa
photo_camera Un espectacle de foc a Mollerussa per la Festa Major de maig. Foto: Ajuntament de Mollerussa

La Festa Major de Mollerussa fa el seu esperat arribada, assenyalada per un espectacle de campanes i una llonganissada popular, omplint la plaça de Manuel Bertrand amb entusiasme i gresca. Els nous campaners de l’Esplai Gojo han fet ressonar les cinc campanes de l’església de Sant Jaume, marcatge l'inici d'una celebració vibrant.

La jornada inaugural ha vist l'aparició de l'ARF Diables de Mollerussa amb un espectacle de foc captivador, acompanyat per les melodies contagioses de Galactics, un grup de versions que ha encès l'ànima del públic.

Aquest divendres, la festa continua amb emocionants novetats, incloent un taller de grafits i la inauguració oficial de l’Andana Jove, un espai dedicat als joves de 12 a 17 anys. A més, la terrassa de l’antiga Musicland ha estat recuperada per acollir una festa de tarda plena de música, tapes i còctels, oferint un ambient vibrat per a tots els gustos.

Entre altres atraccions, destaquen el festival de colors, la tronada amb els ARF Diables de Mollerussa i les animades sardanes amb la Maravella.

Per al públic jove, el Consell de Participació Adolescent ha organitzat el Dancing Molle a L’Amistat i un concert nocturn al Pavelló Pla d’Urgell amb La Nit de Canet, un grup de versions en català que commemora el 10è aniversari del seu festival amb un homenatge especial a bandes com Oques Grasses, The Tyets, Txarango, Buhos i Catarres. Coco, un grup de versions, i el DJ Moncho, amenitzaran la nit.

És important destacar que en aquests concerts nocturns, la regidoria d’Igualtat, juntament amb Creu Roja Joventut i GR-Feminista, proporcionen un servei de prevenció, detecció i intervenció davant de les agressions sexistes o l'assetjament, a través d'un punt lila ben identificat, garantint un espai segur per a tothom.

Comentaris