Mollerussa acollirà la 31a edició de la Caminada a la llum de la lluna

L'esdeveniment inclou inscripcions amb polseres fluorescents i samarretes commemoratives, i col·labora amb projectes solidaris a Etiòpia
Presentació de la Caminata sota la lluna de Mollerussa. Fot Oriol Almacellas
photo_camera Presentació de la Caminata sota la lluna de Mollerussa. Fot Oriol Almacellas
El pròxim 5 de juliol, Mollerussa celebrarà la 31a edició de la popular Caminada a la llum de la lluna, un esdeveniment que espera reunir prop de 700 participants. Aquesta iniciativa, considerada una alternativa saludable, esportiva i popular a les nits d'estiu a la ciutat, ha estat presentada per l'alcalde Marc Solsona, juntament amb representants de diverses entitats col·laboradores.

El recorregut de la caminada serà de 10 quilòmetres, sortint del parc municipal fins al Salt del Duran i tornant al punt de partida. L'inici està previst per les 21:30 de la nit. Les inscripcions tenen un cost de 7 euros pels primers 600 inscrits, que rebran una samarreta commemorativa, i 5 euros pels següents 100 participants, que no la rebran. Les inscripcions es poden fer en diversos establiments de la ciutat i en línia a través del web municipal i d'altres plataformes associades.

Enguany, com a novetat, les inscripcions també es poden fer a través de la plataforma e-Agora. El pack d'inscripció inclou un dorsal identificatiu en forma de polsera fluorescent, una samarreta commemorativa, un entrepà i una beguda. A més, els participants que arribin al Salt del Duran entraran en el sorteig d'un pernil.

L'esdeveniment compta amb la col·laboració del Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran, que treballa en projectes solidaris a Etiòpia, concretament a la regió del Tigray. Miquel Pujol, vicepresident de l'entitat, ha destacat la importància de la caminada per sensibilitzar la ciutadania sobre la manca de recursos en aquesta regió.

Comentaris