Èxit de participació en el programa JoVa de la Noguera amb un total de 300 joves inscrits

Els pobles que han participat en el programa JoVa de la Noguera d'enguany han estat: Àger, Albesa, Algerri, Artesa de Segre, Balaguer, Bellcaire d'Urgell, Bellmunt d'Urgell, Camarasa, Cubells, Gerb, Os de Balaguer, Ivars de Noguera, la Sentiu de Sió, les Avellanes i Santa Linya, Menàrguens, Montgai, Penelles, Térmens, Torrelameu i Vallfogona de Balaguer
Sortida a PortAventura en el marc del programa JoVa de la Noguera ©CCNoguera
photo_camera Sortida a PortAventura en el marc del programa JoVa de la Noguera ©CCNoguera

La Noguera conclou el seu programa JoVa amb un total de 300 joves participants provinents de 19 municipis de la comarca. Els joves per celebrar la cloenda de la iniciativa impulsada per l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera han celebrat una sortida al parc temàtic PortAventura, amb entrada i transports gratuïts per tal d'agrair els treballs i la participació activa d'aquest grup de treball. 

La xifra d'inscrits d'enguany ha estat una de les més altres de les últimes edicions, superant la registrada l'any 2019 on es van desplaçar 240 persones

Els treballs realitzats en aquest programa s'han centrat en les necessitats dels respectius ajuntaments i de les propostes dels mateixos adolescents com l'adequació i neteja d'espais municipals, la rehabilitació i pintura de mobiliari urbà o col·laboracions en l'organització d'activitats municipals. Tanmateix, els participants d'entre 12 i 17 anys, han destinat un mínim de 40 hores entre els mesos de juliol i agost. 

D'altra banda, la sortida a PortAventura celebrada el dimecres 31 d'agost va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa i d'alcaldes i regidors dels municipis de la Noguera que aquest any han participat en el projecte.

Comentaris