Sis il·lustradors catalans impartiran tallers infantils a Balaguer el 14 d'abril

Es farà en el marc de la tercera edició de l'Encontats, el Mercat del Conte Infantil de Balaguer

Encontats Balaguer interior
photo_camera Imatge de la presentació de la tercera edició dels Encontats

La tercera edició de l’Encontats, el Mercat del Conte Infantil de Balaguer se celebrarà el proper diumenge 15 d’abril. El dissabte abans, però, el dia 14, com a novetat d’aquesta edició, es dedicarà la jornada als il·lustradors, que tenen un paper tan important en l’àmbit dels contes infantils.

Concretament, serà una tarda dedicada a la realització de diferents tallers d’il·lustració adreçats a infants de 5 a 12 anys, a càrrec d’il·lustradors catalans. En la primera edició d’aquesta jornada es comptarà amb 6 il·lustradors, encapçalats pel padrí de l’Encontats 2018, en Francesc Infante, nascut a Balaguer.

L’objectiu d’aquesta jornada és que l’Encontats doni el protagonisme a públics i professionals diferents, així com destacar la feina dels il·lustradors, que és imprescindible en l’àmbit de la literatura infantil

De 5 a 6 de la tarda, es farà el taller El jardí de les lletres florides: un taller d'il·lustració de contes pels qui no saben dibuixar, a càrrec de l'il·lustrador Francesc Infante i el taller Caputxeta pop-up: aprendrem a fer un pop-up i a inventar certes coses que no surten al conte que coneixem, a càrrec de la il·lustradora Mercè Galí. De 6 a 7 de la tarda tindrà lloc el taller de Disseny i desenvolupament de personatges, a càrrec de l'il·lustrador Ramon Mayals, així com el Taller de pintura comestible, a càrrec de la il·lustradora Lia Bertran. Finalment, de 7 a 8 de la tarda es realitzaran els tallers Il·lustració i còmic amb poques línies: menys és més, a càrrec de l'il·lustrador Carles Alberdi, i Inventem monstres, a càrrec de l'il·lustrador Robert GarciaFERRETERIA-BARO-MARÇ2018

Les places per a tots els tallers són limitades, per la qual cosa s'ha de fer una prèvia inscripció a la Biblioteca. El preu és de 3 euros per taller, i es faran tots a la sala d’actes del Casal Cívic del carrer Miracle (a la planta baixa de la biblioteca).

Comentaris