La 6ª Milla Urbana de Balaguer aplega 200 participants

Aquesta trobada esportiva ha estat organitzada pels Runner’s Balaguer

milla1
photo_camera La cita va incentivar la participació d'atletes de totes les categories

El passat dissabte 24 de setembre va tenir lloc la 6a Milla Urbana de Balaguer. La cita va incentivar la participació de 200 participants de totes les categories (P1, P2, P3, P4, P5, Pre-Benjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Veterans a i B i Sèniors).

Els més ràpids de la jornada atlètica han estat el José Luis Blanco i la Kate Joyhan

Els més petits van ser els encarregats d’encetar la jornada i els sèniors van concloure-la al voltant de les 18h. La cursa estrella, que aplegava els atletes masculins de les categories júnior, sènior i veterans, ha tingut com a guanyador en José Luis Blanco (La Sansi). Blanco s’ha anotat el seu tercer triomf a la Milla de Balaguer amb el mateix crono (4.40) que el segon classificat, l’atleta local Achraf Boufra (Logigrafic Esport), mentre que tercer ha estat Roger Sans (JA Arbeca) amb 4.50, el mateix temps que el quart classificat, Ahmed Hfairi (Esports Truga).

En el capítol femení, l’atleta independent Kate Joy s’ha imposat amb un temps de 6.11, seguida de Sandra Montáñez, representant del club amfitrió, amb 6.36, mentre que el tercer esglaó del podi l’ha ocupat la també independent Angelica Damoc amb 6.54.