Més de 200 escolars donen el tret de sortida de la 7a Montgai Màgic

El certamen, que comptarà amb tres campions de la màgia a escala mundial, es completarà el cap de setmana amb un mercat de productes artesans i alimentaris amb una quarantena d’expositors

Montgai Magia Interior
photo_camera Els alumnes van gaudir de tallers de màgia i diferents espectacles d’animació

La 7a Montgai Màgic, la fira de la màgia al carrer de Montgai, es celebrarà entre l'1 i el 4 d'octubre amb la participació de mig centenar de mags amateurs procedents de diferents punts de l’Estat espanyol i de l’estranger que oferiran més de 90 actuacions de 43 espectacles diferents. Per acollir-los s'habilitaran fins a una dotzena d'escenaris al cas urbà d'aquesta població de la Noguera.Montgai Magia Recurs

Destaca a l'edició d'enguany l’actuació de tres campions: el mag Ismael Civiac, campió mundial de màgia al carrer, que hi serà dissabte; Raul Black, campió europeu i també espanyol de màgia en grans il·lusions, i Daniel Garber, campió llatinoamericà de màgia especialitzat en màgia infantil i que hi serà a la fira diumenge.

El certamen va donar el tret de sortida dijous amb una jornada dedicada als escolars i a la qual van participar més de 200 alumnes d’entre 3 i 12 anys procedents dels centres educatius pròxims a Montgai i que han gaudit de tallers de màgia i espectacles d’animació.

Sessió de màgia solidària divendres per a persones amb discapacitat amb 200 joves i monitors d'una desena de centres de Lleida

Divendres continua la convocatòria amb l'organització, juntament amb la federació ALLEM i l’ONG Mags per l’Esperança, d'una sessió de màgia solidària adreçada a persones amb discapacitat i a la qual està previst participaran de l'ordre de 200 joves i monitors d’una desena de centres de la demarcació de Lleida. 

D'altra banda, el certamen pròpiament dit no serà inaugurat fins dissabte a les 18 hores a càrrec del campió europeu i espanyol Raul Black.

Paral·lelament als diferents espectacles de màgia que ompliran els carrers de Montgai durant tot el cap de setmana, s’organitzarà un any més el mercat màgic i els tallers per als petits.

Així, Montgai Màgic es completarà amb un mercat de productes artesans i alimentaris que comptarà amb una quarantena d’expositors. Així mateix, els interessats en acampar a Montgai durant el cap de setmana poden fer-ho, ja que l’Ajuntament ha habilitat el recinte de les piscines municipals.

La Diputació de Lleida va acollir dimecres la presentació d’aquest esdeveniment amb la participació del diputat Enric Mir; de l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert; del Miquel Vives, Mag Centenarius, de l’Associació de mags i il·lusionistes de Lleida, i del director de Montgai Màgic, Xavier Pérez.

Comentaris