03.10.2022 |
Territoris.cat

Més de 200 escolars donen el tret de sortida de la 7a Montgai Màgic

El certamen, que comptarà amb tres campions de la màgia a escala mundial, es completarà el cap de setmana amb un mercat de productes artesans i alimentaris amb una quarantena d’expositors

Montgai Magia Interior
Els alumnes van gaudir de tallers de màgia i diferents espectacles d’animació
Més de 200 escolars donen el tret de sortida de la 7a Montgai Màgic

La 7a Montgai Màgic, la fira de la màgia al carrer de Montgai, es celebrarà entre l'1 i el 4 d'octubre amb la participació de mig centenar de mags amateurs procedents de diferents punts de l’Estat espanyol i de l’estranger que oferiran més de 90 actuacions de 43 espectacles diferents. Per acollir-los s'habilitaran fins a una dotzena d'escenaris al cas urbà d'aquesta població de la Noguera.Montgai Magia Recurs

Destaca a l'edició d'enguany l’actuació de tres campions: el mag Ismael Civiac, campió mundial de màgia al carrer, que hi serà dissabte; Raul Black, campió europeu i també espanyol de màgia en grans il·lusions, i Daniel Garber, campió llatinoamericà de màgia especialitzat en màgia infantil i que hi serà a la fira diumenge.

El certamen va donar el tret de sortida dijous amb una jornada dedicada als escolars i a la qual van participar més de 200 alumnes d’entre 3 i 12 anys procedents dels centres educatius pròxims a Montgai i que han gaudit de tallers de màgia i espectacles d’animació.

Sessió de màgia solidària divendres per a persones amb discapacitat amb 200 joves i monitors d'una desena de centres de Lleida

Divendres continua la convocatòria amb l'organització, juntament amb la federació ALLEM i l’ONG Mags per l’Esperança, d'una sessió de màgia solidària adreçada a persones amb discapacitat i a la qual està previst participaran de l'ordre de 200 joves i monitors d’una desena de centres de la demarcació de Lleida. 

D'altra banda, el certamen pròpiament dit no serà inaugurat fins dissabte a les 18 hores a càrrec del campió europeu i espanyol Raul Black.

Paral·lelament als diferents espectacles de màgia que ompliran els carrers de Montgai durant tot el cap de setmana, s’organitzarà un any més el mercat màgic i els tallers per als petits.

Així, Montgai Màgic es completarà amb un mercat de productes artesans i alimentaris que comptarà amb una quarantena d’expositors. Així mateix, els interessats en acampar a Montgai durant el cap de setmana poden fer-ho, ja que l’Ajuntament ha habilitat el recinte de les piscines municipals.

La Diputació de Lleida va acollir dimecres la presentació d’aquest esdeveniment amb la participació del diputat Enric Mir; de l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert; del Miquel Vives, Mag Centenarius, de l’Associació de mags i il·lusionistes de Lleida, i del director de Montgai Màgic, Xavier Pérez.

Més de 200 escolars donen el tret de sortida de la 7a Montgai Màgic
comentaris