Del 9 a l'11 de juny

Arriba la 7a edició del Marrameu de Torrelameu, que omplirà el municipi d'espectacles per a tota la família

18 companyies presentaran 20 espectacles diferents durant el festival, que tindrà espectacles gratuïts i de pagament

Presentació del Festival Marrameu de Torrelameu - Foto Diputació de Lleida
photo_camera Presentació del Festival Marrameu de Torrelameu - Foto Diputació de Lleida

Del 9 a l'11 de juny se celebra la setena edició del Festival Marrameu de Torrelameu. Els espectacles es representaran a sis espais diferents de la localitat, adaptats per a l'ocasió: la Plaça, la Creu, Cal Fuster, la Palmera, la Sala i la Nòria de Torrelameu. Aquest Festival de Contes i Espectacles de Carrer posa al públic familiar al centre de les seves actuacions amb una programació on hi ha companyies del territori i d'arreu d'Espanya.

Els organitzadors han destacat que hi haurà espectacles amb llengua de signes i un punt d'accessibilitat per si algú té alguna necessitat especial

18 companyies presentaran 20 espectacles durant el festival. La part més important de la programació s'ha concentrat els dies 10 i 11 de juny. Hi ha programats espectacles gratuïts i de pagament, amb un preu de 3 euros per entrada.

S'han posat a la venda 2.000 entrades i 1.200 ja s'han venut

Els organitzadors han reivindicat que en pobles petits com Torrelameu també es puguin organitzar grans esdeveniments com aquest, que congrega una bona part dels millors espectacles de contes, clowns, teatre o titelles de Lleida, Catalunya i d'arreu.

Cartell del Festival Marrameu
Programació del Festival Marrameu

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement