'Assassinat al museu', una proposta diferent de visitar el Museu de la Noguera per Nadal

L'equipament vol atreure amb un joc de detectius un públic més jove, que no acostuma a visitar els museus per iniciativa pròpia 

Museu de la Noguera 1 interior
photo_camera L'activitat, que és gratuïta, es podrà fer des del dissabte 17 de desembre fins al diumenge 8 de gener

El Museu de la Noguera proposa per a aquestes festes de Nadal "Assassinat al museu", un joc lliure de detectius adreçat a nens i joves de 10 a 16 anys en el qual els participants han de descobrir un assassinat que hi ha hagut al museu per mitjà d'un seguit de pistes que els donaran els diferents objectes exposats.

L'activitat està oberta a nens i joves d'entre 10 i 16 anys

Es tracta d'una proposta que vol oferir  una manera diferent de visitar les exposicions permanents del museu, d'una forma lúdica i divertida, i que pretén atraure el públic més jove, que no acostuma a visitar els museus per iniciativa pròpia.

Es podrà participar des del 17 de desembre i fins al 8 de gener

A "Assassinat al museu" s'hi podrà jugar a partir del dissabte 17 de desembre de 2016 i fins al diumenge 8 de gener de 2017, en l'horari habitual del museu. L'únic que han de fer els aspirants a detectius és presentar-se a la recepció del museu i allà els donaran les indicacions per començar. L'activitat és gratuïta.

comentaris