Balaguer, a punt per la segona mostra de 'Jazz al Pati'

foto promocional Jazz al Pati 2018
photo_camera Tots els concerts, que seran gratuïts, es faran al Pati dels Antics Escolapis

Jazz al Pati, l’activitat que organitzen conjuntament l’Escola Municipal de Música i la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer, amb la voluntat d’ensenyar els projectes musicals de joves valors de les escoles superiors de música moderna i jazz, se celebrarà a la ciutat de Balaguer del 14 al 19 de maig al pati dels antics escolapis, edifici on està ubicat actualment, tant l’Escola de Música com la Biblioteca.

Aquest any, serà la 2a Mostra de Jazz i, seguint en la línia de l’any passat, hi participaran alumnes d’escoles superiors de música moderna i jazz de Catalunya amb la novetat d’una escola convidada: Musikene, l’Escola Superior de Música d’Euskadi.

La Mostra de Jazz també premia al millor intèrpret jove, guardó que atorga la Fundació Margarida de Montferrato de Balaguer

Cartell Jazz al Pati 2018

L’altra de les novetats de la present edició és la proposta didàctica que s’adreçarà a estudiants de secundària i de l’Escola Municipal de Música de Balaguer. Per als estudiants de secundària dels centres educatius de Balaguer s’han programat uns concerts comentats d’història del jazz els dos primers dies, concretament, els dies 14 i 15 de maig. Per als alumnes de l’Escola de Música i obert també a tot el públic, s’ha programat un concert en col·laboració amb la reconeguda Sant Andreu Jazz Band, el dia 18.

Tots els concerts, amb entrada gratuïta, es realitzaran al Pati dels Antics Escolapis. També hi haurà servei de bar al mateix Pati per a tots els espectadors

La programació del Jazz al pati 2018 – 2a Mostra per a Joves Intèrprets la formen un total de 6 concerts més les audicions, repartits entre els dies 14 i 19 de maig. Així, els dies 14 i 15 tindran lloc les audicions musicals, el dimecres dia 16, un concert familiar, el dijous dia 17 el concert inaugural i els dies 18 i 19, els quatre concerts restants. 

Comentaris