El casal municipal Lapallavacara de Balaguer ha acollit aquest dijous el Fòrum d’Escoles Verdes d’Educació Secundària

Balaguer acull el Fòrum d'Escoles Verdes d'Educació Secundària

En aquesta trobada han participat 12 centres d'Educació Secundària

Fòrum d'Escoles Verdes a Balaguer - Foto: Paeria de Balaguer
photo_camera Fòrum d'Escoles Verdes a Balaguer - Foto: Paeria de Balaguer

La Xarxa d’Escoles Verdes ofereix diversos espais per fomentar la interrelació, el treball col·laboratiu, l’intercanvi d’experiències i els projectes compartits entre centres. Un d’aquests espais són els Fòrums d’Escoles Verdes, unes trobades territorials d’intercanvi d’experiències on participen alumnat i professorat. 

L’objectiu d’aquestes trobades és que els centres trobin un ambient òptim per al diàleg, comparteixin experiències, idees, i treballin una temàtica ambiental per avançar en el camí cap a la sostenibilitat.

En plena sessió del Fòrum d'Escoles Verdes a Balaguer - Foto: Paeria de Balaguer

El Fòrum d’Escoles Verdes de Secundària va començar a la demarcació de Lleida a Balaguer ahir dijous dia 14 de desembre, i s’hi ha treballat la temàtica ‘La Salut Planetària’, la qual és fil conductor de la proposta Actua x 25.

Durant la jornada es van fer entrega dels Premis Escoles Verdes de la mà de Marc Vilahur, director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya i la paera d’Educació, Anna Profitós.

Els premis es van atorgar per diferents motius: en reconeixement a una trajectòria de millora contínua del procés d’ambientalització integral del centre i implicació en la millora del seu entorn; en reconeixement a una actuació singular dins o fora del centre educatiu; i en reconeixement a un treball en xarxa. També es van atorgar mencions honorífiques a dos centres educatius per actuacions concretes.

Comentaris